Pe sagasoft.ro licenta apare activata. Ma gandesc ca am achizitionat 2 licente pe acelasi mail si de aici toata problema. Acum am schimbat in sagasoft.ro mail-ul la firma pe care doresc s-o migrez, dar apare migrata, cert este ca eu am primit mail cu mult timp in urma dar pentru o alta licenta si alte firme
Cautati in mail .. exact asa cum apare si in tutorial la minutul 1:35 "SAGA Software Date acces web"
Acolo primiti si parola si cheia de acces RSA pt. a accesa spatiul dvs. alocat pt. sagaweb asociat la acel cod fiscal
Daca nu gasiti cheile RSA din mailul dvs. va trebui sa luati legatura cu un operator si sa cereti din nou pe mail toate datele. Trimiteti pe mail la [email protected] un mesaj gen:
Buna ziua! In baza licentei nnnnn am asociat firma cu cod fiscal xxxxx. Rog retrimiterea datelor de conecatare pe mail ...... samd. !
Pentru constantinp277
Pentru acelasi utilizator vei primii doar o data un singur fisier RSA care ii valabil pentru toate firmele din toate licentele detinute de utilizator.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am cumparat pentru acelasi utilizator 2 licente,pentru SAGA C si pentru SAGA PS. Am migrat pe SAGA WEB... am primit acel fisier RSA si functioneaza fara probleme pentru firmele operate in Saga C.Cand am vrut sa merg si cu datele din Saga PS trebuia sa solicit un nou fisier RSA ...spun acestea deoarece apare ca am migrat si cu ce aveam pe Saga PS doar ca interfata e de la SAGA C.
Pentru acele firme pentru SAGA PS, ai verificat si meniurile? La "situatii" iti apare "registrul jurnal pt incasari si plati"?
De altfel, diferenta este sigla din stanga-sus.
Din pacate, in ceea ce priveste partea de "utilizatori", acolo sunt probleme, deoarece apar meniurile din SAGA C si nu cele din SAGA PS.
Da am verificat,apare registrul jurnal de incasari si plati, dar de exemplu nu pot importa fisierele cvs din aplicatia BOLT pentru ca nu am aceasta optiune si de asemenea nu mi apare partea cu situatiile anuale...multumesc
Importul il poti face doar local in aplicatia SAGA C/SAGA PS folosit ca si interfata de lucru care este conectat la Saga WEB.
La ce te referi exact prin "situatiile anuale" la SAGA PS?
@balazse246 nu exista "local" la sagaweb. Exista saga c 3.0.590, saga ps 3.0.336 in windows si saga web 1.0.041 in web browser (care lucreaza cu ambele tipuri de baza SC si PS).
Importul se face pe aplicatiile de windows conectate la baza din cloud.
Explicati corect, altfel creeati confuzie pt. utilizatorii incepatori.
Prin "local" ma refer la aplicatia SAGA C folosit ca si interfata de lucru care este conectat la Saga WEB.
Sincer sa fiu, daca zis "aplicatie windows" nu stiu daca intelege cineva mai bine, dar data viitoare o sa incerc sa formulez mai corect (am si corectat textul), multumesc pentru atentionare.