Buna ziua
Am vazut ca in varianta WEB, la iesiri, in momentul in care vrei sa trimiti o notificare pe mail a facturii salveaza pdf in computer, deschide clientul de mail pentru trimitere cu toate anunturile, dar nu ataseaza si pdf-ul in mail. Trebuie sa intrii manual, sa deschizi unde a fost salvat PDF dupa care il atasezi .
Exista alta varianta pentru a simplifica? Este destul de incomod. Am trimis catre clienti mail-uri fara atasament
Cu stima
atasare PDF notificare mail
Re: atasare PDF notificare mail
Cu scuzele de rigoare:
Nu ati observat lipsa atasamentului decat dupa ce ati trimis emailul?
Este foarte important pentru mine.
Nu ati observat lipsa atasamentului decat dupa ce ati trimis emailul?
Este foarte important pentru mine.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
pt web mai lipsesc destule.. le descoperi pe parcurs.. de asta nu se vrea web de cei mai multi.
-
badicutl754
Da, nu am vazut. Am vazut ca a generat pdf, nu ma asteptam sa nu-l ataseze. in varianta locala functioneaza fara probleme. Poate se rezolva problema. Am fost avertizat de clienti ca nu am atasament la mail.
Aici nu este vorba de o lipsa. Este vorba de o eroare.
Aici nu este vorba de o lipsa. Este vorba de o eroare.
WEB-ul de la SAGA va evolua.
Sunt atat de multe modificari si "urgente" inca bietii oameni nu stiu ce sa faca mai repede.
Haosul legislativ in acest moment in Romania este la niste cote atat de inalte incat nimieni nu stie daca vom mai reusi sa ne redresam ca natie vreodata. Oricum vremurile tulburi urmeaza sa vina. (Nu sunt Mama Omida, dar se vede cu ochiul liber ca nu mai suntem in toate mintile dupa atatea schimbari)
Sa avem rabdare! Va fi bine!
Sunt atat de multe modificari si "urgente" inca bietii oameni nu stiu ce sa faca mai repede.
Haosul legislativ in acest moment in Romania este la niste cote atat de inalte incat nimieni nu stie daca vom mai reusi sa ne redresam ca natie vreodata. Oricum vremurile tulburi urmeaza sa vina. (Nu sunt Mama Omida, dar se vede cu ochiul liber ca nu mai suntem in toate mintile dupa atatea schimbari)
Sa avem rabdare! Va fi bine!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.