Buna ziua,
Firma unde lucrez are cumparata o licenta Saga PS folosita pentru a tine contabilitatea in partida simpla pentru cateva PFA-uri. Dorim sa cream un utilizator Web pentru a putea lucra in program in paralel 2 persoane, insa avem o problema: nu putem migra in Web pentru ca nu exista licenta pe CUI-ul niciunui PFA.
Cum am zis la inceput, licenta este luata pe CUI-ul firmei unde lucrez si nu stiu cum sa activez un nou utilizator in Web pentru a lucra 2 persoane.
Cum putem rezolva problema asta?
Multumesc!
Saga PS -> Web
Re: Saga PS -> Web
Problema o rezolva apartinatorul licentei. Pe portal in contul saga exista datele de contatct si mailul apartinatorului. In momentul in care salvati prima oara un cod fiscal pentru o licenta sagaweb, in cca. 24 de ore pe acel mail de contact al apartinatorului, se trimite cheia de acces RSA asociata lui si detaliile de conectare (link pt. activare cont sagaweb si creeare de parola acces). Daca aveti acces la acea casuta de mail, asteptati sa primiti un astfel de mail (SAGA Software - Date acces web). Daca nu, cereti apartinatorului detaliile, atunci cant acestea sunt primite. Dupa ce sunteti in posesia fisierului RSA urmati ghidul de aici: https://www.sagasoftware.ro/saga-web-saga-intr-o-noua-perspectiva/
Buna ziua,
Eu sunt apartinatorul licentei, am primit email-ul de la Saga pentru activare licenta saga web si acel fisier. Ideea este ca am 180 de PFA-uri pe care le operez in Saga PS, iar licenta este luata pe CUI-ul firmei unde lucrez. Cred ca sunt lucruri pe care nu le inteleg - pentru mine, un cont saga web trebuie sa aiba acces la toate PFA-urile existente in Saga PS, nu sa primesc mesajul ca CUI-ul licentei nu corespunde cu CUI-ul PFA-ului pe care vreau sa-l migrez in saga web.
Eu sunt apartinatorul licentei, am primit email-ul de la Saga pentru activare licenta saga web si acel fisier. Ideea este ca am 180 de PFA-uri pe care le operez in Saga PS, iar licenta este luata pe CUI-ul firmei unde lucrez. Cred ca sunt lucruri pe care nu le inteleg - pentru mine, un cont saga web trebuie sa aiba acces la toate PFA-urile existente in Saga PS, nu sa primesc mesajul ca CUI-ul licentei nu corespunde cu CUI-ul PFA-ului pe care vreau sa-l migrez in saga web.
Cred ca ati inteles gresit cum se licentiaza sagaweb. Fiecare licenta SAGA WEB poate fi folosita pentru o singura firmă, fiind identificată dupa codul fiscal al acesteia. In contul dvs. saga din portal, la licente, prima parte este cu asocierea licentei sagaweb per CUI/CIF. Dar daca ati inteles ca puteti folosii toate cele 180 de firme dintr-odata in sagaweb ati inteles gresit. Fiecare societate trebuie configurata pe rand si urcata in sagaweb. Si va trebuiesc 60 de licente saga normale de PC ca sa puteti rezerva/asocia 180 de coduri fiscale sagaweb. Lasa-ti un nr. de whatsapp in privat si va lamuresc detaliat.
-
stanusilan
Cerere reactivare societate
Bună seara ,
Am de depus o cerere de reactivare pe formularul de contact care aparține de la un alt județ față de cel de care aparțin eu ! Eu locuiesc în Teleorman iar sediul social al firmei este în București , am trimis deja cererea de reactivare o dată și am primit răspuns tot de la cei din Teleorman și nu știu cum să procedez ca să ajungă la cei din București !
Vă mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri !

Am de depus o cerere de reactivare pe formularul de contact care aparține de la un alt județ față de cel de care aparțin eu ! Eu locuiesc în Teleorman iar sediul social al firmei este în București , am trimis deja cererea de reactivare o dată și am primit răspuns tot de la cei din Teleorman și nu știu cum să procedez ca să ajungă la cei din București !
Vă mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri !