Re: Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
museid450

Re: Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

#1 Mesaj de museid450 »

Buna ziua,
Folosesc SAGA WEB si as dori sa preiau datele unei societati existente intr-o baza de date noua. Am incercat sa adaug firma , dar cand dau preluare date contabile imi spune ca acel cod fiscal exista deja si nu ma lasa sa preiau datele. Unde gresesc si cum ar trebui sa fac. Multumesc

ciucam544

Re: Re: Preluarea datelor unei societăți existente într-o bază de date noua Saga C, sistem client-server

#2 Mesaj de ciucam544 »

In sagaweb nu puteti avea coduri fiscale duble. E rezervat cate un slot licenta per cod fiscal.
Baza noua o creeati in saga desktop, preluati acolo datele apoi urcati in web la licenta asociata acelui cod fiscal.
Daca in web nu exista baza pe acea licenta se urca din programul saga desktop noua baza generata/preluata.
Daca deja exista o baza in web pe acel cod fiscal, atunci se face restaurare dintr-o baza salvata cu saga desktop care a fost creeata/preluata/refacuta.

Scrie răspuns