Buna ziua,
Nu mai merge conectarea la Saga Web.
Imi da mesajul "A aparut o eroare necunoscuta". Am incercat sa resetez parola dar nu merge. Am primit e-mail cu link-ul de resetare a parolei unde pun noua parola si dupa ce dau click pe "Schimba parola" nu se mai inchide pagina si ramane in bulca cu butomul "Schimba parola" apasat cu un cerculet in interior care se roteste la infinit.
Ce pot sa fac ca se remedieze? Am nevoie sa fac facturi.
Multumesc!
Saga Web nu se conecteaza
-
musceleanua
Re: Saga Web nu se conecteaza
Dupa ceva timp s-a conectat cu parola noua si in Saga Web imi da mesajul "Pe aceasta firma nu aveti o licenta activa. Puteti vizualiza datele fara drept de modificare." ceea ce nu e adevarat. Am o singura firma si licenta WEB10.
Pentru echipa de suport Saga: Puteti verifica va rog ce se intampla de primesc acest mesaj?
Pentru echipa de suport Saga: Puteti verifica va rog ce se intampla de primesc acest mesaj?
-
musceleanua
Am adaugat manual o licenta web pe CUI-ul meu si alerta a disparut.
Dar asta a mers pana acum si brusc s-a sters.
Incepe sa ma dezamageasca acest Sage Web. Am dat 1000 lei pentru un singur CUI ca sa pot folosi in continuare Saga PS si ma trezesc ca brusc nu mai merge Saga PS din cauza ca conectarea la Saga Web se blocheaza si aceasta conectare e obligatorie.
Dar asta a mers pana acum si brusc s-a sters.
Incepe sa ma dezamageasca acest Sage Web. Am dat 1000 lei pentru un singur CUI ca sa pot folosi in continuare Saga PS si ma trezesc ca brusc nu mai merge Saga PS din cauza ca conectarea la Saga Web se blocheaza si aceasta conectare e obligatorie.
Efectiv ati lucrat cand s-a facut actualizare. Reincercati mai tarziu. Daca pe seara aveti probleme (pt. ca azi toata ziua serverele vor actualiza baze la toti clientii si vor merge "ciudat", nu greu), sesizati pe "ganganie" sau pe mail.
- balazse246
Pentru musceleanua
Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Pentru a contacta echipa Saga cel mai bine trimite e-mail sau sa le scrii pe chat.
Textul "Am dat 1000 lei pentru un singur CUI" este fals, ca urmare ar fi bine sa revizuiesti afirmatiile.
Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Pentru a contacta echipa Saga cel mai bine trimite e-mail sau sa le scrii pe chat.
Textul "Am dat 1000 lei pentru un singur CUI" este fals, ca urmare ar fi bine sa revizuiesti afirmatiile.