migrare saga web
Re: migrare saga web
de pe Saga local ca și până acum. iar din 2023-.. o să fie pe web.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Buna dimineata! Dupa migrarea in saga web, daca nu se prelungeste licenta la timp, nu mai poate fi folosita varianta desktop? Ieri a fost ultima zi cand trebuia sa platesc pentru prelungirea licentei, dar nu am platit. Ieri am putut sa folosesc doar saga web, astazi nu. La varianta desktop imi da acest mesaj de ieri: "Versiune incorecta Programul nu este actualizat. Lansam procedura de actualizare?"
- balazse246
Nici desktop si nici web.
Efectueaza plata, transmiti confirmarea echipei Saga si atunci vei avea acces.
Efectueaza plata, transmiti confirmarea echipei Saga si atunci vei avea acces.
-
moldoveanua69
Buna ziua,
Eu am platit prelungire licenta in 05.02-joi, expirare 08.02.
Proforma era pentru o licenta x 5 instalari web3, eu am transformat-o in 2 instalari web3.
In 07.02 am facut migrare web ok.
Azi 09.02-luni licenta nu mai apare, nici factura primita si nu putem lucra.
Pe [email protected] nu mi se raspunde.
Eu am platit prelungire licenta in 05.02-joi, expirare 08.02.
Proforma era pentru o licenta x 5 instalari web3, eu am transformat-o in 2 instalari web3.
In 07.02 am facut migrare web ok.
Azi 09.02-luni licenta nu mai apare, nici factura primita si nu putem lucra.
Pe [email protected] nu mi se raspunde.
Ce ati facut dvs. e foarte "delicat". De ce?
Pentru ca din cele 5 pachete sagaweb3 ati anulat 3 din ele. Acum cele care v-au ramas trebuie activate pe calculatoarele pe care le folositi, daca folositi si programul saga desktop. Daca aveati baze de date urcate in licente web, trebuie vazut la care pachete de licenta sunt asociate si mutate pe cele prelungite. Sincer nu stiu ce aveti dvs. acum in cont utilizator, dar acolo trebuie operat.
-
moldoveanua69
Prolema era ca nu mi-au prelungit licenta platita si la care facusem toti pasii pentru web si merega bine pentru toti userii.
Vad intr-un final, mi s-a adugat acum si licenta lipsa.
Multumesc
Vad intr-un final, mi s-a adugat acum si licenta lipsa.
Multumesc
- balazse246
Se pare ca au exista unele probleme la acest topic, dar dupa ce s-a sesizat, a fost remediat.
Imortant este sa fie sesizat si sa aveti rabdare, cel mai probabil primesc foarte multe mail-uri.
Imortant este sa fie sesizat si sa aveti rabdare, cel mai probabil primesc foarte multe mail-uri.
migrare saga web50
Buna ziua,
Am avut o licenta ca a expirat pe 10.02.2026. In 09.02.2026 am salvat baza de date, am actualizat programul si am modificat userul si pass cu cele de la noua licenta WEB50.
Am intrat pe sagasoft.ro si am completat codurile fiscale pentru fiecare societate - am asociat codurile fiscale licentei.
Am primit un mail cu fisierul *.rva.
Am deschis programul Saga - unde aveam toate societatile si urmat pasii din tutorial.
Am migrat o societate de pe desktop in web.
Celelate societati nu pot fi accesate - imi solicita user si parola. Incerc acelasi user si parola stabilita la prima societate si imi da eroare. Voi primi cate 1 mail/fisier *. rsa pentru fiecare societate? Pana atunci nu pot lucra pe nici o societate?
Multumesc
Am avut o licenta ca a expirat pe 10.02.2026. In 09.02.2026 am salvat baza de date, am actualizat programul si am modificat userul si pass cu cele de la noua licenta WEB50.
Am intrat pe sagasoft.ro si am completat codurile fiscale pentru fiecare societate - am asociat codurile fiscale licentei.
Am primit un mail cu fisierul *.rva.
Am deschis programul Saga - unde aveam toate societatile si urmat pasii din tutorial.
Am migrat o societate de pe desktop in web.
Celelate societati nu pot fi accesate - imi solicita user si parola. Incerc acelasi user si parola stabilita la prima societate si imi da eroare. Voi primi cate 1 mail/fisier *. rsa pentru fiecare societate? Pana atunci nu pot lucra pe nici o societate?
Multumesc
Pare ca v-ati descurcat bine pana aici si acum v-ati fastacit un pic. Celelalte societati nu sunt migrate. La celelalte cand schimbati din >Administrare sau la deschiderea programului puneti ADMIN fara parola. Pentru firmele care au ramas cu baza locala, userul default este ADMIN fara parola, petru cele migrate deja, userul este acel mail al dvs. si parola. Daca ramaneti cu unele migrate in web si altele local intodeauna va trebui sa introduceti user si parola la accesarea lor. Deaceea se recomanda dupa finalizarea operatiunilor de migrare separarea celor locale de cele migrate intr-o alta instalare de saga. Adica mutarea folderelor numerice intr-un alt folder saga proaspat instalat si neconfigurat. Bine'nteles ca trebuie sa tineti evidenta numerelor folderelor si caror societati sunt bazele. Daca cautati pe forum am facut si un script de redenumire (reindexare), dupa sortarea lor. Daca tot nu reusiti, lasati in privat un nr. whatsapp si va ajut eu cu organizarea.
Ultima oară modificat Mie Feb 11, 2026 11:06 am de către ciucam544, modificat 1 dată în total.
Multumesc frumos....da, ma blocasem si, ce-i drept intrasem putin in panica.