Licenta web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
dumitrui894

Licenta web

#1 Mesaj de dumitrui894 »

Am 2 licențe saga una pentru 3 desktop (web10) și una pentru unul sigur desktop web3.Am activat saga web pentru 2 cui, unul pe o licență, unul pe altă licență.
Acum a expirat una din ele (cea pentru un singur desktop) dar nici un user nu se poate conecta la sagaweb pe nici o societate, nici pe cea cu licența activă nici pe cea cu licența inactivă (expirată), deși cred că nu ar trebui ca acestea să aibă legătură între ele.
Cum mai am 29 de licențe web nefolosite în baza celor 3 desktop cu web10 am încercat să reactivez sagaweb care era alocată licenței expirat pe una liberă din cele 29 pe care le am în baza licenței web10 pentru 3 desktop active.
Cu toate cestea primesc mesajul “Codul fiscal xxxx este deja asociat cu o licenta web. „ Care este soluția? Să o dezactivez înainte? Să nu pierd baza de date cumva...

ciucam544

Re: Licenta web

#2 Mesaj de ciucam544 »

In contul dvs. din portalul saga, la categoria licente web, aveti codurile fiscale asociate unor licente de Pachete Saga. Daca unul din pachete a expirat si nu mai doriti prelungirea lui, aveti posibilitatea sa anulati acele coduri fiscale asociate, si sa le reintroduceti in dreptul unui pachet valid. Legat de baza de date nu se sterge nimic, totul ramane in web, in "contul" acelui cod fiscal, chiar daca el se tot muta de la un pachet la altul. Ca sa fiti si mai sigur, salvati baza de date acelei firme si in calculatorul dvs.

Scrie răspuns