program declaratii anaf si sagaweb
program declaratii anaf si sagaweb
Nu inteleg cum mai pot folosi programul “declaratii anaf” in cazul sagaweb. Licenta web imi este pe un server, iar eu as vrea sa generez declaratiile de pe laptopul meu si sa le transmit de pe laptop (imi este mai usor cu semnatura electronica). Am incercat sa creez un folder cu numele firmei si sa pun acolo declaratia, dar nu merge….
Re: program declaratii anaf si sagaweb
Copiati declaratiile intr-un folder DECLARATII pe laptop si configurati programul Declaratii ANAF sa monitorizeze acel folder. Sau configurati programul Declaratii ANAF sa scaneze folderul de pe server cu declaratii daca acesta este in reteaua locala si partajat. Sau instalati saga desktop pe laptop (cea ce necesita alta licenta saga) si configurati conectarea la baza de date sagaweb si tot acolo centralizati si declaratiile intr-un folder si configurati Declaratii ANAF corespunzator. Sunt o gramada de variante si solutii.
Buna ziua,
Am realizat migrarea unei socientati la SAGA Web si nu reusesc sa gasesc unctionalitatea Declaratii ANAF. Oare nu este inca activata functionalitatea sau nu am reusit eu sa gasec discutiile?
multumesc
Am realizat migrarea unei socientati la SAGA Web si nu reusesc sa gasesc unctionalitatea Declaratii ANAF. Oare nu este inca activata functionalitatea sau nu am reusit eu sa gasec discutiile?
multumesc
Declaratii ANAF este un program de windows desktop. Nu exista (inca) un centralizator declaratii in web de la saga.