Complicare lucrului daca se poate
Complicare lucrului daca se poate
Ca firma de contabilitate am incept sa implementam licențe direct la partenerii noștii.
Pana aici toate bune si frumoase numia CAAA...aveti acolo niste paranoici care cer tot felul de autentificări suplimentare.
De pe saga web trebuie sa primesc de fiecare data acces de la mail-ul firmei partenere.
Adica daca eu vreau sa accesez, in calitate de contabil, seara la ora 20.00 prin browser o licența înregistrată pe mail-ul unui partener trebuie sa primesc autorizare de confirmare de la partener dar ala nu are acces la mail ca nu toti sunt cu mail-le pe telefon si poate partenerul ii la mici si bere la ora aia.
Nu inteleg de unde atâta paranoia.
Pana aici toate bune si frumoase numia CAAA...aveti acolo niste paranoici care cer tot felul de autentificări suplimentare.
De pe saga web trebuie sa primesc de fiecare data acces de la mail-ul firmei partenere.
Adica daca eu vreau sa accesez, in calitate de contabil, seara la ora 20.00 prin browser o licența înregistrată pe mail-ul unui partener trebuie sa primesc autorizare de confirmare de la partener dar ala nu are acces la mail ca nu toti sunt cu mail-le pe telefon si poate partenerul ii la mici si bere la ora aia.
Nu inteleg de unde atâta paranoia.
Re: Complicare lucrului daca se poate
Nu este nici o paranoia. Asa este tehnic sistemul. Nu l-a inventat saga.
Eu la anumite birouri de conta am facut separat mailuri si conturi pentru toti clientii acelui birou. Nu am folosit mailul clientilor. Ei doar au primit ce sa scrie in browser dar nu au acces la mail efectiv.
Asa trebuie sa faceti si dvs. sa aveti control total asupra sistemului informatic saga pt. toti clientii dvs.
Eu la anumite birouri de conta am facut separat mailuri si conturi pentru toti clientii acelui birou. Nu am folosit mailul clientilor. Ei doar au primit ce sa scrie in browser dar nu au acces la mail efectiv.
Asa trebuie sa faceti si dvs. sa aveti control total asupra sistemului informatic saga pt. toti clientii dvs.
Explica-o pe asta.
Acum 1 luna nu exista asa ceva
Atentie. Acest browser nu este autorizat
Pentru siguranta datelor dvs. este necesara autorizarea fiecarui browser nou. Urmati instructiunile primite prin e-mail pentru confirmarea accesului.
AM INTELES
Autentificare fara autorizatie
Acum 1 luna nu exista asa ceva
Atentie. Acest browser nu este autorizat
Pentru siguranta datelor dvs. este necesara autorizarea fiecarui browser nou. Urmati instructiunile primite prin e-mail pentru confirmarea accesului.
AM INTELES
Autentificare fara autorizatie
- balazse246
Si care ii problema ca sa nu lucrezi pe adresa clientului, ci pe adresa personala, astfel se vede fiecare ce a lucrat?
De altfel, o data validat, ramane validat 3 luni de zile.
Cel mai probabil a fost nevoie de marirea nivelului de siguranta.
De altfel, o data validat, ramane validat 3 luni de zile.
Cel mai probabil a fost nevoie de marirea nivelului de siguranta.
Mda... acum am vazut... au crescut masurile de securitate. Oarecum pare paranoia, dar nu din partea saga. Asa e mediul digital, plin de atacuri. Sistemul e asemanator cu tokenurile de acces SPV.
Intradevar, era de preferat sa ramana optional. Eu nu folosesc browsere cu cookies si le am doar in mod anonim, binenteles ca nu fuctioneaza. Trebuie sa intorduc mereu codul generat.
Intradevar, era de preferat sa ramana optional. Eu nu folosesc browsere cu cookies si le am doar in mod anonim, binenteles ca nu fuctioneaza. Trebuie sa intorduc mereu codul generat.
Dupa o analiza mai detaliata, recomand autorizarea browserului la nivel de utilizator - OPTIONALA. Nu este nevoie peste tot de restrictii complexe de acces in bazele de date.
Aceasta setare sa o poata configura, la nivel de utilizator, administratorul web. Acuma nu stiu tehnic daca se poate modifica sistemul.
Aceasta setare sa o poata configura, la nivel de utilizator, administratorul web. Acuma nu stiu tehnic daca se poate modifica sistemul.
așa e.. prea se complică..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
szenteg386
Eu am autorizat browser-ul de 9 ori , dupa care este NEAUTORIZAT !
-
prundeanuv
Acelasi lucru si la noi, autorizam de ne-au iesit ochii din cap si tot nu merge fara cod/neaturozat
-
szenteg386
Sagasoft
Buna ziua,
Puteti accesa platforma SAGA Web, momentan fara autorizare. Autorizarea va va fi solictata ulterior, dupa remedierea situatiei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Buna ziua,
Puteti accesa platforma SAGA Web, momentan fara autorizare. Autorizarea va va fi solictata ulterior, dupa remedierea situatiei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Daca stau sa ma gandesc mai bine autorizarea browserului e cam irelevanta din moment ce la fiecare 24-48 de ore se actualizeaza cateceva, cel putin la cele mai populare browsere, edge si chrome. Oricum exista autentificarea in 2 pasi. Insa iterfata web este cam neintuitiva (ca majoritatea interfetelor din zuia de azi programate automat). O buna idee este acea de a implementa aceste optiuni de securitate ridicata in meniul din programul sagaweb la utilizatori. Acolo administratorul forteaza sau nu, ce fel de acces doreste in bazele de date, daca e cu autentificare in 2 pasi si/sau cu autorizare de browser.
-
constantinescua848
Buna ziua! Sistemul de Autentificare chiar nu vad sa fie relevant si ajutator. Din contra, doar batai de cap. Am citit ca autorizarea este valabila 3 luni, dar dupa 2 sau 3 zile a trebuit din nou autorizat acelasi browser din partea a mai multor clienti.
Exact cum am citit mai sus, daca am o urgenta de rezolvat si clientul nu are acces la mail, eu nu pot sa lucrez.
Cu stima,
Exact cum am citit mai sus, daca am o urgenta de rezolvat si clientul nu are acces la mail, eu nu pot sa lucrez.
Cu stima,
-
stefanescuc310
Eu am modificat conturile in mai multe note contabile si cand revin la notele respective sunt tot pe conturile initiale. Am muncit degeaba 2 ORE, timp pretios inainte de 25!!
Cand se remediaza erorile astea?
Cand se remediaza erorile astea?
- balazse246
Pentru constantinescua848
Adauga pagina de la Saga web la exceptii de la stergere pentru "cookies" si atunci nu vor fi probleme.
De altfel, ce legatura ai tu cu adresa de e-mail a clientului, tu lucrezi pe adresa ta, iar clientul pe adresa lui.
Adauga pagina de la Saga web la exceptii de la stergere pentru "cookies" si atunci nu vor fi probleme.
De altfel, ce legatura ai tu cu adresa de e-mail a clientului, tu lucrezi pe adresa ta, iar clientul pe adresa lui.
- balazse246
Pentru stefanescuc310
Ofera mai multe detalii, nu este clar exact unde ai modificat notele contabile si nu a ramas.
De altfel, daca discuta despre note contabile automat, de ce le-ai modifica manual prin "articole contabile"?
Ofera mai multe detalii, nu este clar exact unde ai modificat notele contabile si nu a ramas.
De altfel, daca discuta despre note contabile automat, de ce le-ai modifica manual prin "articole contabile"?