Buna ziua
vA rog a ma sprijini cu o rezolutie , nu primesc raspuns pe mail de la SAGA.
Detin licenta saga C- ce a fost reinnoita in luna mai 2026.
Totodata, am detinut si licenta SAGA PS ce a expirat in luna mai 2026, dar nu am mai prelungit licenta, nu era sigur ca mai pastrez PFA-ul.
Avand in vedere ca azi am facut actualizarea programului nu mai functioneaza deloc SAGA PS , mesaj=> nu detin licenta activa.
Am vazut ca cei de la SAGA au anuntat cumca, toti clientii ce detin SAGA C , activi la dec 2025, au gratuitate la SAGA WEB 3 intrucat cele doua licente s-au cumulat.
Va rog a ma indruma in acest sens ,ce sa fac pt a redobandi licenta SAGA PS .
Trebuie / pot sa migrez la SAGAWEB 3 doar cu 3 coduri fiscale aferente doar PFA urilor ?
Pe SRL uri detine SAGA deskop si nici nu doresc a migra la WEB.
multumesc
rog sprijin -reactivare licenta SAGA PS -trecere la var WEB
Re: rog sprijin -reactivare licenta SAGA PS -trecere la var WEB
Reinstalati varianta veche de saga ps 347 peste folderul curent saga ps, creeati un fisier free.txt si stergeti daca exista fisierele uu.txt sau u.txt. Apoi migrati baza in sagaweb ca in tutorialul de migrare https://www.youtube.com/watch?v=vyBg0bkQJRg.
Si migrand insa saga web cele 3 pfa uri pe care le detin e ok? ma refer ca SAGA C o voi folosi pt PJ si saga web pt pfa-uri? E ok?
Lasati un nr. whatsap in mesaj privat si va ajut.
Buna ziua!
Am cumparat la reinoire din greseala tipul acesta de program. cum pot remedia situatia?
Am cumparat la reinoire din greseala tipul acesta de program. cum pot remedia situatia?
scrie exact tot la saga pe mail si rezolva ei.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”