migrare saga web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
ursachim219

Re: migrare saga web

#16 Mesaj de ursachim219 »

Cum por recupera parola la sagaweb.
Nu imi amintesc deloc si nu stiu cum sa procedez.
Am activat CUI pentru 2 firme si nu pot sa merg mai departe

ciucam544

#17 Mesaj de ciucam544 »

https://web.sagasoft.ro/ForgotPassword

cristescug43

#18 Mesaj de cristescug43 »

Buna seara, in acest moment detin doua licente, una cu Saga C care expira in ianuarie 2026 pe care o foloseam pe un alt calculator sa se poata lucra in retea si una saga C si saga PS care expira in iunie 2026 care este de baza. As dori sa stiu daca am intes corect, pot sa renunut la o licenta si sa raman cu licenta de baza care expira in iunie, sa fac upgrade gratuit la ea pe saga web50 , ce nu inteleg este daca voi avea toate societatile in saga web din ianuarie cand vreau sa fac upgrade ,chiar daca licenta expira in iunie si cand trebuie sa platesc 2500-10%. Pot avea mai multi utilizatori pe licenta mea? Va multumesc anticipat si sper ca de aici sa inteleg, este greu deoarece telefonic nu putem comunica.

herganiec

#19 Mesaj de herganiec »

plata o faci cand doresti Web50, o vei primi cu 10% reducere acum, nu in iunie.
poti avea utilizatori cati vrei pe fiecare societate de pe web daca ii definești înainte.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#20 Mesaj de ciucam544 »

Recomand sa pastrati ambele pachete Saga C si Saga PS. Chiar daca ele in web sunt la comun, nu conteaza ca sunt C sau PS, conteaza de unde sunt urcate acolo. Deci macar sa aveti o licenta Saga C si un Saga PS de desktop. Nu o sa puteti urca in web baze de date fara aplicatiile de desktop. Incepeti cu pachete mai mici.

cristescug43

#21 Mesaj de cristescug43 »

Scuze, pot pastra doar o licenta ?
si ce inseamna atunci upgrade gratuit pana la expirarea licentei,este doar o actualizare a ce ai, deoarece eu inteleg ca pot alege saga web 50 si sa foloesc pana expira licenta si atunci voi plati noul pret , este gresit

ciucam544

#22 Mesaj de ciucam544 »

Exact asa este.. eu am mai atentionat la constientizarea alegerii upgrade-ului. Este gratuit pana la expirare. Dupa expirare se plateste abonamentul rezultat din upgrade si normal nu ar trebui redus pentru ca nu e inca prelungit.
De preferat sa alegeti un pachet mare in functie de cate societati si de care tip de contabilitate aveti majoritar. Daca dvs. aveti mai multe baze PS sau nu aveti de gand sa folosti contabilitatea dubla, atunci e ok, puteti upgrada licenta cu saga PS.

cristescug43

#23 Mesaj de cristescug43 »

Sa vad daca am inteles
pot renunta la una din licente
daca doresc sa beneficiez de 10% reducere trebuie sa platesc saga web50 in ianuarie chiar daca licenta expira in iunie , nu mai conteaza cele sase luni deja platite sau fac upgrade gratuit folosesc saga web 50 si in iunie inainte sa expire o prelungesc dar la pret intreg 2500 lei

herganiec

#24 Mesaj de herganiec »

eu nu mai înțeleg ce ai și ce ai vrea...
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

tudorachec724

#25 Mesaj de tudorachec724 »

Buna seara! Am solicitat în luna decembrie migrarea în saga web pentru două firme. Conform tutorialului youtube ar trebui să primesc pe mail un link cu datele de activare dar nu am primit nimic nici în SPAM. S-a schimbat modul de conectare sau aveti prea multe solicitari, cum ar trebui să procedez? :(

balazse246

#26 Mesaj de balazse246 »

Daca deja ai migrat o firma in web, inseamna ca ai primit fisier RSA, deci doar incarci datele in web.

scinteier

#27 Mesaj de scinteier »

Buna ziua! Se poate factura din saga web pe Tip Nedefinit? Am descarcat aplicatia mobila de facturare, dar nu pot adauga articole pe Nedefinit.

tomac

#28 Mesaj de tomac »

Nu se poate pe nedefinit
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tudorachec724

#29 Mesaj de tudorachec724 »

Cum se poate folosi aplicația Declaratii ANAF dacă folosesc saga web? Unde trebuie să salvez declarațiile? Înainte în aplicația desktop cand generam o declarație se salva automat în temp.

balazse246

#30 Mesaj de balazse246 »

Optiunea de a le salva in "temp" nu este corecta, deoarece folderul temp este un folder "temporar", adica acolo se genereaza, dar il salvezi intr-un folder expres creat pentru declaratii, unde iti organizezi folderele cum doresti.
Poti crea un folder "declaratii", in care creezi cate un folder cu denumirea unitatii pentru fiecare unitate in parte, iar in folderele in cauza creezi cate un folder pentru fiecare declaratie in parte.
Folderul "declaratii" il setezi pentru aplicatia Declaratii ANAF si astfel transmiti declaratiile.

Scrie răspuns