sagaweb

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
aciobaniteig249

sagaweb

#1 Mesaj de aciobaniteig249 »

Buna ziua. Am 3 licente cumparate de la d-voastra. Am migrat 6 societati in sagaweb. La ultima societate imi spune ca nu am licenta pentru societate si nu pot decat vizualiza, fara a putea modifica. Ce pot face?

ciucam288

Re: sagaweb

#2 Mesaj de ciucam288 »

Pe portal in contul dumneavoastra, verificati la CUI-urile adaugate in sagaweb carei licente ati asociat. Verificati numarul de licente, NUMARUL LICENTEI si data expirarii (coloana cu data sfarsit). Si eu am observat la diferiti clienti anomalii in evidenta licentolor, de exemplu 2 licente cu acelasi numar, desi ele functioneaza corect pe 2 PC-uri diferite. Sfatul meu este sa luati legatura cu un operator si sa clarificati situatia daca descoperiti anomalii. Cu un operator puteti lua legatura prin asistentul virtual: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180

licam

#3 Mesaj de licam »

În sagaweb după ce introduc un z și îl valideze, nu mai merge sa fac încasarea la el, adaug suma șe care o doresc si dau încasare, suma respectiva se șterge îmi apare 0 și îmi spune sa introduc suma

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

La clientul fictic, ce apare la "cont analitic"?
Din pacate nu am inteles unde introduci suma, o data ce la validare nu iti mai merge incasarea.

fantanam702

#5 Mesaj de fantanam702 »

Buna ziua,

Intampin probleme la conectare, ce se intampla ?
Licenta imi expira peste 3 luni, nu are legatura cu asta, ce poate fi ?
Sunt lucrari de mentenanta ? Cat va dura ?

Multumesc.

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Si totusi ce eroare iti apare? Fii mai explicit, altfel nu stim sa iti oferim o parere.

dinum511

EROARE CONECTARE SAGA WEB

#7 Mesaj de dinum511 »

Buna ziua, nu reusesc sa ma conectez la Saga Web, imi da eroare de conectare, este o problema de la Saga ?

balazse246

#8 Mesaj de balazse246 »

Incearca din nou, poate dupa cateva minute (2-5), sau poate parola nu a fost corect introdus.

dinum511

#9 Mesaj de dinum511 »

De azi dimineata NU merge, am introdus corect userul si parola ... lucrez zilnic nu am cum sa le gresesc... am incercat sa iau legatura telefonica cu cineva de la SAGA...fara succes... ma pun sa le trimit e-mail.... le-am dat deja 2 e-mailuri...fara nici un raspuns.... am nevoie URGENT sa-mi functioneze..... avem magazin , ne-a venit multa marfa si nu pot sa efectuez receptia. Ma ajuta cineva cu un nr de telefon de la SAGA de la tehnic ? ca nu-l gasesc pe net ...

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

Nu este număr. Scrieti pe SAGA Asistent Virtual in cont pe internet.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns