mutare SAGA pe alt calculator

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
harmanasd398

mutare SAGA pe alt calculator

#1 Mesaj de harmanasd398 »

Buna ziua,
Am dori sa mutam saga pe un alt calculator cu widows 10.
Ne puteti ajuta?
codul deidentificare nou este 50 02 6B 59

ionpaturca

Re: mutare SAGA pe alt calculator

#2 Mesaj de ionpaturca »

Buna ziua (chiar va fi buna)
Copiati intregul director in care se gaseste SAGA de pe calculatorul vechi pe cel nou (tineti minte unde anume il salvati; in NICIUN CAZ in PROGRAM FILES)
Descarcati ultima versiune existenta pe site.

Rulati versiunea descarcata si cand vi se indica sa alegeti locul unde sa instalati (va fi ceva de genul C:\SAGAC.3.0....) dati BROWSE/CAUTARE si dati click pe locul unde ati salvat intregul director adus de la calculatorul vechi, (sa spunem ca vechiul director se chema SAGA_2024) si veti avea (admitand ca ati salvat directorul cu programul vechi in partitia "C") urmatoarea cale de instalare: C:\SAGA_2024\SAGA C 3.0; veti sterge "C 3.0" si va ramane C:\SAGA_2024; mergeti pana la capat cu instalarea apasand CONTINUA/NEXT.

DUpa instalare, deschideti SAGA; daca vi se va indica sa treceti USER si PAROLA le veti trece. In aceeasi fereastra veti avea un cod (de genul 50 02 6B 59, exemplul pe care dvs. l-ati dat). Puneti SAGA in bara, mergeti la contul pe caer-l aveti la SAGA, va conectati si intratiin contul dvs.; aici aveti licenta si INFORMATII SUPLIMENTARE; la INFORMATII SUPLIMENTARE treceti codul din fereastrade activare (ati dat exemplul 50 02 6B 59) siSALVATI.
Mergeti inapoi la SAGA din bara si acceptati activarea.

balazse246

Re: mutare SAGA pe alt calculator

#3 Mesaj de balazse246 »

Poate ajuta:
https://www.youtube.com/watch?v=eEE4JRckkvk

Dar nu inteleg, ce are topicul cu SAGA Web.

Scrie răspuns