Utilizator Saga Web - accesare prin Saga C

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
popescum54

Utilizator Saga Web - accesare prin Saga C

#1 Mesaj de popescum54 »

Buna ziua,

Licenta Saga Web este achizitionata de catre companie, dar se doreste sa se acorde acces si firmei de contabilitate. In acest moment, exista creat un utilizator Web pentru firma de conta, dar as dori sa stiu care sunt setarile necesare ca firma de contabilitate sa acceseze baza Web si prin intermediul Saga Desktop, fara sa impacteze modul ei de lucru cu alti clienti. Mentionez ca firma de contabilitate are propriile ei licente.

Este necesar ca utilizatorul extern (firma de conta) sa incarce prin Saga C acel fisier de tip rsa (primit de companie la inceput) si datele sale de utilizator, bineinteles fara mutarea bazei de date in Web (mutarea fiind facuta deja) sau sunt alti pasi?

Multumesc frumos,

balazse246

Re: Utilizator Saga Web - accesare prin Saga C

#2 Mesaj de balazse246 »

Eu propun sa creezi o noua sesiune de SAGA, adica sa instalezi din noua programul (versiunea free), doar ca la pasul in care te intreaba de cale sa adaugi la capat "_WEB", astfel iti va crea folderul "SAGA C.3.0_WEB".
Acolo vei crea o firma noua, de unde te vei conecta la WEB, astfel, o sa ai un Saga pentru local si separat unul pentru WEB.
Fisierul RSA il poti copia intr-un folder creat in folderul "SAGA C.3.0_WEB".

ciucam288

Re: Utilizator Saga Web - accesare prin Saga C

#3 Mesaj de ciucam288 »

Pentru bazele saga urcate in cloud, firma de contabilitate primeste de la dvs. cheia RSA, userul (mailul) si parola. Iar in firma de contabilitate isi instaleaza in pc-urile sale aplicatia si citeste cu atentie instructiunile.

Scrie răspuns