Licenta SAGA WEB

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
ciobotarum

Licenta SAGA WEB

#1 Mesaj de ciobotarum »

Am nevoie de un pic de ajutor, detin o licenta activa ce expira pe data de 31.01.2026. Am facut upgrade gratuit! Din motive independente de vointa mea nu voi putea prelungi aceasta licenta dupa data de 01.02.2026. Am achizitionat o licenta WEB10 pe o altă firmă. Imi doresc ca o perioadă de cateva luni sa folosesc varianta desktop. Cum ar trebui sa procedez?

Multumesc pentru ajutor!

ciucam544

Re: Licenta SAGA WEB

#2 Mesaj de ciucam544 »

Pai sa procedati ce? Daca nu prelungiti nu prelungiti! Upgrade-ul este gratuit pana la expirarea licentei curente. Adica din ce aveati initial ati upgradat gratuit la un pachet superior. Dupa ce expira licenta upgradata, platiti valoarea pachetului upgradat. Daca nu mai puteti prelungi asta este, pierdeti reducerea de 10% din valoarea pachetului. Pe alta societate faceti alt abonament pt. ca e alt client saga. Constientizati ca e vorba de PACHETE de licente. Adica toate contin si o licenta de desktop. Deci folositi cat timp aveti o licenta activa din pachet si acea licenta de desktop.

ciobotarum

#3 Mesaj de ciobotarum »

Multumesc pentru raspuns! Am platit deja noua licenta, mi-am asumat pierderea de 10%. Cred ca intrebarea mea avea o hiba, pentru instalarea noii licente procedez ca in tutorialul ”Instalarea programelor SAGA”?

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Daca ati achizitionat o alta licenta cu alte date de logare, activati cu acele date primite pe mail. Acelasi program instalat pe acelasi PC sau oricare alt PC. Datele activarii se vor memora in noul cont client din portalul saga.
(Re)Activarea este acel buton cu cheie (stanga-jos), cand este afisata lista cu societati disponibile, la deschiderea programului.

iliesc410

#5 Mesaj de iliesc410 »

am achizitionat licenta .am primit utilizatorul si parola dupa care imi spune licenta nu este activa
Ce trebuie sa fac?/

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Contactezi echipa Saga prin chat.

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

Pt. iliesc410 ... Cititi cu atentie mailul primit. Programul saga desktop prima data folosit pe un nou calculator, se activeaza cu prima licenta disponibila din contul dvs. client saga. Completati la utilizator si parola corect cu datele din mail. E posibil sa fi activat programul pe alt calculator? In momentul in care primiti acest mesaj din partea programului saga, va logati in contul dvs. utilizator si in dreptul acelei licente achizitionate vedeti daca este un cod ID Activare licenta prezent. Daca exista, aveti posibilitatea sa anulati acea activare (butonul Anuleaza de la Operatii), apoi imediat va intoarceti in programul saga din pc si completati corect cu datele dvs. si reactivati.

Scrie răspuns