Eroare program saga desktop

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
mironical

Eroare program saga desktop

#1 Mesaj de mironical »

buna ziua !
am trecut recent cu o firma in saga web si intampin urmatoarea problema :
cand vreau sa intru in program in varianta desktop imi da eroare gen baza de data corupta si tabela setari _gnu s-a putut incarca cu date.conectivity eror.
nu stiu ce este de facut

ciucam544

Re: Eroare program saga desktop

#2 Mesaj de ciucam544 »

Aveti saga C sau saga PS? Aveti mai multe firme in lista si doar aceasta este in web? Pentru lucrul cu saga web din programul saga desktop se recomanda instalare separata cu lista separata sa nu se amestece cele cu bazele locale.
Descarcati kit complet saga si reinstalati peste folderul existent. Vedeti daca merge. Daca nu, lasati un nr. whatsapp in privat si incerc sa va ajut.

mironical

#3 Mesaj de mironical »

Am saga c, am mai multe firme in listă și am mai multe firme trecute în web. La celelalte nu am probleme

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Identificati numerele firmelor care au baza locala adica nu sunt trecute in web. Acele foldere numerice le mutati intr-o noua instalare saga. La saga web tot asa faceti o noua instalare saga si adaugati firmele pe gol dupa codurile fiscale, apoi la fiecare schimbati in mod web si completati datele de conectare si cheia rsa. Asa aveti doua instalari separate de saga SAGACLOCAL si SAGACWEB sa zicem si nu se genereaza inconsistente in operare de la trecerea dintr-o firma in alta.

iancuc156

#5 Mesaj de iancuc156 »

Buna ziua. nu reusesc sa ma logez, imi cere utilizatorul si parola, iar cand incerc sa le introduc imi spun ca sunt inexistente. am dat o actualizare.

ciucam544

#6 Mesaj de ciucam544 »

Cand mergea cum mergea? Ce ati facut de nu mai merge? Ce varianta de saga? E vorba de activare sau accesare societatii din prorgam? Ati mutat saga din alt calculator ? Ati anulat activarea de pe acel calculator? ..... ???
pt. iancuc156 Daca e vorba de logare in sagaweb din browser de internet verificati cu cine v-a dat acces. Eventual resetati parola. La ce ati dat actualizare ?
Ultima oară modificat Lun Ian 26, 2026 12:26 pm de către ciucam544, modificat de 3 ori în total.

mironical

#7 Mesaj de mironical »

s a rezolvat , am trimis BD DIN WEB LA SAGA

drumceaf

#8 Mesaj de drumceaf »

iancuc156 scrie: Lun Ian 26, 2026 11:52 am Buna ziua. nu reusesc sa ma logez, imi cere utilizatorul si parola, iar cand incerc sa le introduc imi spun ca sunt inexistente. am dat o actualizare.
cum ati rezolvat aceasta situatie. si eu o intampin in acest moment. nu-mi mai permite conectarea pe firmele ce nu au legatura facuta su saga web

ciucam544

#9 Mesaj de ciucam544 »

Nu e deloc aceeasi situatie. Lasati un nr. in mesaj privat.

Scrie răspuns