Acces blocat SAGA C după actualizare 589

ionescuv949

Acces blocat SAGA C după actualizare 589

#1 Mesaj de ionescuv949 »

Buna ziua,

După actualizare SAGA C.3.0.589 nu mai pot accesa programul. Mesajul de eroare cu titlul Activare nereușită contabilitate si mesajul " Nu aveți nicio licență activa pentru acest program" urmate de userul nostru, un număr care nu are legătură cu licențele si codurile noastre de activare apoi CC apoi iar un număr.

Exista o alta actualizare care se poate face sau se poate modifica ceva pentru a avea acces la program? Deținem licențe active.

Multumesc

balazse246

Re: Acces blocat SAGA C după actualizare 589

#2 Mesaj de balazse246 »

Lucrati cumva prin rdp sau remote access, atunci poate te ajuta cele de aici:
https://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=58570

ionescuv949

#3 Mesaj de ionescuv949 »

Nu in situația de fata. am 2 licențe una pe server 2012 si una pe stație client windows 10. Eroarea am primit-o pe stație după ce am făcut actualizarea pe stația client astăzi.

ionescuv949

#4 Mesaj de ionescuv949 »

daca intru rpd pe server, funcționează de ieri după ce am făcut actualizarea.

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Inseamna ca licenta de pe statie l-ai activat pe rdp si nu pe lucru pe retea.
Pana la urma trebui sa te decizi prin care optiune vrei sa te conectezi.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Pentru RDP sunt necesare licențe pentru toate calculatoarele ce-l accesează așa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ionescuv949

#7 Mesaj de ionescuv949 »

Vrei sa spui ca pentru fiecare user care accesează serverul prin RDP? Sau pentru statie? Daca acelasi user acceseaza serverul TDP prin 2 statii diferite una din office si alta de la distanta … tu vrei sa spui ca am nevoie de licente separate?

ciucam288

#8 Mesaj de ciucam288 »

Sa traduc un pic expresia de la punctul 3.1.4 si 3.1.5 din Licenta.txt: Nu este permisã utilizarea simultanã a Programului....
Programul functioneaza in mod multi-instanta dar nu mai funtioneaza in mod multi-sesiune. Adica mai multe sesiuni de windows simultan (cele de RDP) nu mai pot deschide simultan aplicatia. Intr-o singura sesiune programul se poate deschide de mai multe ori simultan. La fel in modul RDP programul nu mai este gratuit (free.txt este ignorat).

ionescuv949

#9 Mesaj de ionescuv949 »

va multumesc tuturor pentru explicatii

tomac

#10 Mesaj de tomac »

S-a reformulat textul de acolo și sper ca acum să fie mai clar - https://www.sagasoft.ro/conditii-licenta.php
"3.1.4. In cazul utilizării programului pe mașini virtuale sau în sesiuni de tip remote desktop software, indiferent de protocolul folosit (de ex. RDP, ICA, VNC, dar fără a se limita la acestea), este nevoie de licență pentru fiecare utilizator de sesiune conectat. În acest mod de lucru nu este permisă utilizarea simultană a Programului de către același utilizator de sesiune."
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

covacim506

#11 Mesaj de covacim506 »

Buna ziua. Folosesc modulul stocuri licentiat pe un singur calculator cu versiunea 589. Nu mi se deschide programul si imi spune shortcut-ul nu functioneaza corect. Il stergeti? daca ii dau NU se inchide. Daca ii dau din C:saga/actualizare 589, se deschide, dar nu imi deschide pdf de la e-factura. O parere? multumesc

ciucam288

#12 Mesaj de ciucam288 »

Instalati saga kitul complet (https://www.sagasoft.ro/programe/SetupC.exe) Dupa instalare shortcut-ul ar trebuii sa functioneze corect.
Legat de pdf, asigurati-va ca fisierele pdf sunt deschise corect in windows, cu acrobat reader si nu cu browser-ul de internet. Reinstalati adobe reader.

daineanug405

#13 Mesaj de daineanug405 »

Buna ziua domnilor 3 calculatoare cu 3 licente Saga C conta si stoc +Saga Ps Contabilitate probleme de acces dupa update pe calculatoarele client. ba la Saga C ba la saga PS. ce se intampla si cum se rezolva va multumesc. nu vad casuta unde sa introduc licenta.. cine stie! acum o sa le amestec de o sa le fac varza! Ce se intampla??

balazse246

#14 Mesaj de balazse246 »

Si totusi ce probleme ai ca nu ai detaliat, numai ca nu merge, asa nu putem sa ne dam cu seama.
Intrii pe pite si te autentifici, si completezi pentru fiecare licenta o parola licenta, precum la "informatii suplimentare" vei completa numele calculatorului si salvezi datele.
Mergi pe fiecare care calculator si inainte sa intrii in program ai un buton cu o cheie ((re)activare) si daca apesi acolo, pe fiecare calculator introduci acolo userul si parola setata, astfel nu le amesteci.

ciucam288

#15 Mesaj de ciucam288 »

De la versiunea 589 parametrii de configurare gen configcs.txt.. si chiar free.txt nu mai functioneaza in anumite tipuri de masini virtuale si conexiuni RDP. Coduri de activare nu se mai completeaza (ID-urile nu se mai afiseaza decat dupa activare la licente) pentru ca acum e obligatorie conexiunea la internet si comunicarea programului cu serverele saga rezolva autoactivarea dupa ce completati userul si parola primite de la saga. Daca aveti erori anulati/resetati id-urile licentelor din contul dvs. de saga de pe portal. Daca nu va dumeriti dupa ce cititi inainte ce s-a schimbat din mailul primit, luati legatura pe chat, cu asistentul virtual si cu un operator sa va ghideze pas cu pas.

Scrie răspuns