eroare actualizare

sirbus133

eroare actualizare

#1 Mesaj de sirbus133 »

Am actualizat programul si am intampinaturmatoarea eroare.
Activare update

Versiune - SAGA C.3.0 590
Activare nereusita contabilitate

Nu aveti nicio licenta activa pentru acest
sirbus133
...
CC
590

herganiec

Re: eroare actualizare

#2 Mesaj de herganiec »

https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?t=57963&start=15 vedeti ca mai este acest lucru ...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

cojocarur426

#3 Mesaj de cojocarur426 »

Nu se discuta asa ceva in ce mi-ati trimis.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru sirbus133
Nu mai posta detalii despre licenta. ;)

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Pentru cojocarur426
Daca lucrezi prin rdp atunci trebuie sa cumperi licenta separat.
Daca ai o singura licenta, atunci il folosesti pe un singur calculator si pe un singur user.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

cojocarur426 scrie: Vin Mai 09, 2025 4:56 pm Nu se discuta asa ceva in ce mi-ati trimis.
nu ai parcurs tot dialogul din link trimis..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

lucacil29

#7 Mesaj de lucacil29 »

cojocarur426 scrie: Vin Mai 09, 2025 4:56 pm Nu se discuta asa ceva in ce mi-ati trimis.
Acesta este raspunsul :"Am avut aceeasi problema si am rezolvat-o prin resetarea codului de activare a licentei Saga aferenta respectivului computer in contul de administrare licente de pe sagasoft.ro." , se afla pe ultima pagina jos . Am avut si eu aceeasi problema si intr-adevar s-a rezolvat .

sirbua971

#8 Mesaj de sirbua971 »

dupa actualizare, imi apare pe ecran la actualizare update o eroare "nu aveti nicio licenta activa pt acest program"

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

Deasupra aveti raspunsul..

adia

#10 Mesaj de adia »

Deci, sa fie cat mai clar pentru cei care nu sunt foarte familiarizati cu aplicatia.

Eroarea apare in momentul in care aplicatia este pe un server RDP, iar motivul erorii il reprezinta faptul ca trebuie licenta pentru fiecare utilizator de windows.
Pentru a activa licenta existata pentru un utilizator, practic se anuleaza licenta ( in cazul in care exista licenta pentru Conta si Stocuri, se anuleaza ambele) astel: din meniul Licente de pe site-ul sagasoft.ro se apasa pe butonul "Anuleaza" > "Anuleaza activarea"
Dupa anularea licenteleor de pe site, te intorci in aplicatie unde se introduce User-ul si parola pentru licenta. In acest moment, daca licentele sunt anulate, updat-ul va continua si se va (Re) Licentia

Scrie răspuns