Prelungire licență
Prelungire licență
Bună,
Doresc să îmi retrimiteți factura proforma pentru achitarea licenței.
Mulțumesc frumos!
Doresc să îmi retrimiteți factura proforma pentru achitarea licenței.
Mulțumesc frumos!
-
gheorghei642
Re: Prelungire licență
De aici, nu! Intrati in cont Saga - acolo sunt toate informatiile.
Dacă am achitat licenta astăzi în cât timp pot actualiza programul?
- balazse246
Verifica in contul de pe site daca s-a prelungit sau nu, daca s-a prelungit atunci poti actualiza.
Daca plata l-ai facut online din cont, atunci instantaneu se actualizeaza datele.
Daca plata l-ai facut prin virament bancar, atunci trimite o copie dupa document echipei Saga prin e-mail pentru a verifica si prelucra prelungirea.
Daca plata l-ai facut online din cont, atunci instantaneu se actualizeaza datele.
Daca plata l-ai facut prin virament bancar, atunci trimite o copie dupa document echipei Saga prin e-mail pentru a verifica si prelucra prelungirea.
Buna ziua. Nu am primit proforma pentru prelungire licenta. Nu mai pot sa intru in program, ce este de facut?
Nu are legatura una cu alta. Indiferent daca aveti sau nu licenta in program puteti intra daca nu ati actualizat la o alta versiune. Programul atentioneaza asta la inceput. Toate detaliile comerciale se comunica numai prin mail la [email protected]
In contul dvs. pe portalul saga trebuie sa aveti o licenta activa sau macar una expirata. Lamuriti situatia pe mail. Altfel stati linistit ca si dupa o saptamana de la expirare, daca plata s-a efectuat corect cu dovada trimisa pe mail, licenta se prelungeste.
In contul dvs. pe portalul saga trebuie sa aveti o licenta activa sau macar una expirata. Lamuriti situatia pe mail. Altfel stati linistit ca si dupa o saptamana de la expirare, daca plata s-a efectuat corect cu dovada trimisa pe mail, licenta se prelungeste.
Transfer licență SAGA C pe persoană juridică și achiziție SAGA PS
Bună ziua,
Am achiziționat licența SAGA C pe persoană fizică și doresc să o transfer pe persoană juridică.
Totodată, aș dori să achiziționez și licența SAGA PS, astfel încât ambele licențe să fie emise pe persoana juridică.
Vă rog să-mi comunicați:-pașii necesari pentru realizarea transferului licenței existente;
procedura de achiziție pentru SAGA PS pe persoană juridică;
Vă mulțumesc
Am achiziționat licența SAGA C pe persoană fizică și doresc să o transfer pe persoană juridică.
Totodată, aș dori să achiziționez și licența SAGA PS, astfel încât ambele licențe să fie emise pe persoana juridică.
Vă rog să-mi comunicați:-pașii necesari pentru realizarea transferului licenței existente;
procedura de achiziție pentru SAGA PS pe persoană juridică;
Vă mulțumesc
Pe forum nu găsiți aceste detalii. Scrieți direct la SAGA pentru detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua.
Am uitat sa platesc prelungirea licentei. Cum trebuie sa procedez pentru a achita si a a se actualiza licenta?
Am uitat sa platesc prelungirea licentei. Cum trebuie sa procedez pentru a achita si a a se actualiza licenta?
Lamuriti pe mail. Acolo gasiti din urma proforma. Platiti. Lasati tot pe mail dovada platii.
VA ROG EMITETI - FACTURA DE PRELUNGIRE LICENTA . EXPIRA IN 6 ZILE CEA ACTUALA.
- balazse246
Pentru artinl133
Pe forum, regasesti utilizatorii programului Saga si nu echipa Saga.
Daca doresti sa ii contactezi, le poti trimite e-mail sau dupa ce te-ai autentificat direct pe site (https://www.sagasoft.ro/index.php) in partea dreapta jos poti sa ii contactezi prin chat.
De altfel, daca te autentifici pe site (https://www.sagasoft.ro/index.php) la nivel de licenta vei regasii facturta proforma cu 15 zile inainte de expirare.
Pe forum, regasesti utilizatorii programului Saga si nu echipa Saga.
Daca doresti sa ii contactezi, le poti trimite e-mail sau dupa ce te-ai autentificat direct pe site (https://www.sagasoft.ro/index.php) in partea dreapta jos poti sa ii contactezi prin chat.
De altfel, daca te autentifici pe site (https://www.sagasoft.ro/index.php) la nivel de licenta vei regasii facturta proforma cu 15 zile inainte de expirare.
-
trifand340
Buna ziua, daca am prelungit licenta la saga c (540 lei) , nu am facut migrarea, mai pot sa lucrez pe saga desktop,nu imi apare in dreapta jos actualizarea licentei.Multumesc anticipat!
Stati linistit ca se actualizeaza si acolo mai tarziu. Nu trebuie sa migrati nimic.
Am platit prelungirea licientei conform facturii proforme PFS1472405 DIN 17.01.2026 .Cum trimit confirmarea plati?