Prelungire licenta saga c pentru desktop

pozsonyj

Prelungire licenta saga c pentru desktop

#1 Mesaj de pozsonyj »

Buna ziua!

Aveam 2 licente SagaC pentru desktop, care au expirat ieri si inca o licenta prelungita in noiembrie 2025. Cum se poate prelungi cele 2 licente expirate pe 11.01.2026?

pozsonyj

Re: Prelungire licenta saga c pentru desktop

#2 Mesaj de pozsonyj »

1 licenta este pentru Server si inca 2 pentru 2 Clienti. Acum am ramas cu o licenta activa la un Client.

pascal100

#3 Mesaj de pascal100 »

Buna ziua si LA MULTI ANI!
AS DORI SA MI SPUNETI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ PENTRU ACHIZITIONAREA SAGA WEB
MIE IMI EXPIRA LICENTA PESTE 38 DE ZILE IAR SOTULUI MEU LA P.F.A PESTE 15 ZILE
VA MULTUMESC.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

intrați în contul dvs, pe Saga înainte cu 15 zile de explirare veți găsi factura proforma pt prelungire.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

@pozsonyj Cum adica, cum SE POT prelungi ? Se logheaza in contul utilizator, se verifica proformele si se platesc. Odata platite, licentele sunt prelungite.
Daca nu exista nici o proforma si nici pe mail nu ati primit facturile, faceti mail referitor la prelungire catre [email protected]
@pascal100 In contul dvs., pe portalul saga adaugati codurile fiscale dorite pentru a fi migrate catre SagaWEB. Urmariti cu atentie tutorialul: https://www.youtube.com/watch?v=vyBg0bkQJRg

popr938

#6 Mesaj de popr938 »

Buna ziua, sunt Pop Rozalia administrator la firma Contgen 2000 SRL, am primit factura fiscala nr. S1214936/24.02.2026 cu mentriunea: LICENTA SAGA C WEB3, va rog sa ma lamuriti ce inseamna WEB3 ??

pleseam551

#7 Mesaj de pleseam551 »

Buna ziua, am achitat o factura proforma inaitea de expirare licenta in valoare de 600 lei, doresc ca abonamentul de pe licenta veche sa se continue pt. Electrobobinaj SRL CUI 1747854, in consecinta nu voi achita factura proforma nr.PFS1499220. va multumesc.

mantogp710

#8 Mesaj de mantogp710 »

Cu placere

ciucam544

#9 Mesaj de ciucam544 »

Pt. popr938 cititi cu atentie: https://www.sagasoftware.ro/saga-web-factura-ro-noutatile-anului-2026/ Saga WEB 3 care este pachetul de baza ce contine o licenta de PC si 3 licente web.

Pt. pleseam551 Prelungirea unei licente este atunci cand pastrati aceleasi date de client (adica nu schimbati persoana juridica sau fizica) si nu modificati tipul de abonament.
Altfel nu mai platiti proforma (deci intrerupeti prelungirea) si achizitionati alta licenta conform nevoilor, cu noile date comerciale.
Faceti mail specific pe [email protected] pentru lamuriri, modificari si anulari. Pe forum nu sunt discutii comerciale ci idei solutii explicatii si alte opinii ale clientilor si utilizatorilor saga.

simiona991

#10 Mesaj de simiona991 »

Buna !

Dorim sa continuam utilizarea SAGA Desktop pentru ca lucreaza cu o BD locala, adica pe un server propriu.
Nu dorim trecerea la SAGA WEB care are BD in cloud.

Cat timp vom mai putea utiliza SAGA Desktop ?
Cand se va intrerupe intretinerea = actualizarea legislativa pentru SAGA Desktop ?

Multumesc pentru orice informatie utila.

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

întrebarea asta o trimiteți pe mail la [email protected] doar ei pot răspunde.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#12 Mesaj de ciucam544 »

Momentan nu exista "temeri" ca programul Saga pentru Desktop va ramane "in urma" fata de SagaWEB. Inca programul de pe WEB nu l-a ajuns din urma. Nu ma hazardez prea mult in viitor (ca nu se poate in Romania), dar cu siguranta mai vorbim de 2-3 ani de functionalitate completa pentru programul Saga Desktop windows. "Intreruperea legislativa" nu va exista, doar daca Saga Desktop nu va mai fi un produs comercial. Dar nu cred ca nici in 5 ani nu o sa migram toti clientii in saga web.

simiona991

#13 Mesaj de simiona991 »

ciucam544 scrie: ↑Vin Apr 03, 2026 1:48 pm Momentan nu exista "temeri" ca programul Saga pentru Desktop va ramane "in urma" fata de SagaWEB. Inca programul de pe WEB nu l-a ajuns din urma. Nu ma hazardez prea mult in viitor (ca nu se poate in Romania), dar cu siguranta mai vorbim de 2-3 ani de functionalitate completa pentru programul Saga Desktop windows. "Intreruperea legislativa" nu va exista, doar daca Saga Desktop nu va mai fi un produs comercial. Dar nu cred ca nici in 5 ani nu o sa migram toti clientii in saga web.
Multumesc.
Sper ca asa sa fie si sa putem utiliza SAGA Desktop in continuare 2-3 ani, caci nu vrem sa externalizam BD, adica sa o ducem in cloud.
Numai bine !

vilcul

#14 Mesaj de vilcul »

Buna ziua,

Va deranjz cu rugamintea sa ma ajutati cu prelungirea abonamentului pentru:
utilizatorul: vilcul

Va multumesc pentru ajutor.

ciucam544

#15 Mesaj de ciucam544 »

Pentru utilizatorul: vilcul
balazse246 scrie: ↑Vin Feb 20, 2026 4:29 pm Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Daca doresti suport direct poti sa le trimiti e-mail sau sa discuti cu ei pe chat.
ferenta192 scrie: ↑Lun Feb 17, 2025 4:24 pm Intrati si va logati pe site, sa vedeti cum este cu reinnoirea licentei! Cred ca aveti deja acolo factura proforma!
Apelati cu incredere pentru problema dvs. la Asistent Virtual:
https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
sau mail: [email protected]

Scrie răspuns