preturi saga

ioanat

preturi saga

#1 Mesaj de ioanat »

daca am 20 firme in saga web si 10 firma fara activitate care vreau sa le tin pe dektop trebuie sa platesc separat pentru cele 10 firme fara actrivitate

ciucam544

Re: preturi saga

#2 Mesaj de ciucam544 »

NU. Ca exista sau nu activitate e irelevant. Pe desktop aveti o licenta de saga cu oricate societati, cu sau fara activitate. Pe web aveti licentele cu pachete WEB3, WEB10, WEB20 si WEB50. Un pachet contine si o licenta de desktop.

butnariud872

#3 Mesaj de butnariud872 »

Buna ziua,
Am o nelamurire. Sunt o societate care are angajata firma de contabilitate care tine contabilitatea in Saga. De cand este necesara emiterea de facturi prin e-factura sunt obligata si eu ca societate sa iau licenta. Problema mea este ca de la o licenta de 158 lei / an am ajuns sa platesc 600 lei pentru a emite 10-20 de facturi pe an. Eu nu doresc sa tin gestiunea stocurilor cu Saga. Mi se pare enorm sa platesc 600 de lei pe an doar pentru emitere de facturi si pentru a verifica din cand in cand balanta. Ma puteti ajuta sa mi oferiti poate o varianta pentru desktop care sa-si justifice costurile. Multumesc!

mantogp710

#4 Mesaj de mantogp710 »

Daca va intereseaza strict facturarea si incarcarea in SPV al e-facturilor emise atunci orientati-va catre una dintre fgo, smartbill sau oblio

butnariud872

#5 Mesaj de butnariud872 »

Multumesc pentru raspuns. Ideea este ca firma de contabilitate foloseste Saga si as prefera un produs cu care sa verific si inregistrarile facute daca este necesar. Multumesc!

mantogp710

#6 Mesaj de mantogp710 »

atunci folositi saga...

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

Daca aveti contabil care foloseste saga, cereti sa vi se urce baza de date in care lucreaza contabilul in saga web si sa vi se dea acces la acea baza de date cu mail si parola. Nu mai aveti nevoie de o licenta separata.
Altfel accesati spatiul dvs. privat SPV din ANAF si vedeti ce se declara pentru societatea dvs. Binenteles daca aveti dvs acces si in SPV. Obligativitatea este de a emite facturi electronice nu de a folosii terte programe mai folositoare.
Relatiile contabil-client in legatura cu Licenta SAGA sunt:
- Ori clientul isi permite sa plateasca o Licenta SAGA sau mai multe, pentru ca este firma medie/mare si are nevoie de mai multe persoane inclusiv contabili, sa opereze in saga concomitent. Si contabilii scad cota parte din servicii sau sunt angajati.
- Ori contabilul isi permite sa plateasca o Licenta SAGA sau mai multe, pentru ca este firma mica/medie/mare si are nevoie de mai multe persoane inclusiv proprii clienti, sa opereze in saga concomitent. Si clientii cotizeaza cota parte la licenta contabilului.

Scrie răspuns