Poate ca nu postez unde trebuie, dar daca nu este bine ii rog pe moderatori sa treaca topicul unde cred ei ca ar fi cel mai corect.
As dori sa fac o sugestie in ceea ce priveste introducerea in cadrul forumului manualul de utilizare.
Astfel daca apar intrebari care au un raspuns in manualul de utilizare am putea sa le dam direct link-ul la acel topic din manualul de utilizare unde se poate gasi raspunsul.
manual de utilizare
manual de utilizare
Ultima oară modificat Lun Oct 31, 2011 3:10 pm de către balazse, modificat 1 dată în total.
- fagarasa176
Re: manual de utilizare
Mi se pare util...
nu mai stau sa dau copy/paste din manualul de utilizare

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ar fi bine sa le poti da "mură în gură" link-ul unde să citescă la cei care nu au răsfoit manualul înainte de a întreba pe forum. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ok... i'm in!! 

-
Buna,stiu ca am citit pe forum mai demult ceva asemanator dar nu mai gasesc.,problema este ca nu mi se mai deschide manualul dupa ce am transferat programul saga pe alt calculator puteti sa ma ajutati ?
Descarca si instaleaza versiunea free a programului. Daca transferi programul pe alt calculator trebuie efectuat acest lucru, asta daca pe acel calculator ai abonament.
O alta posibilitate ar fi sa mergi in folderul "SAGA C.3.0" unde sa ai fisierul "HelpSC.chm".
O alta posibilitate ar fi sa mergi in folderul "SAGA C.3.0" unde sa ai fisierul "HelpSC.chm".
-
Multumesc am rezolvat prin fisierul help,