EROARE CONFIGURARI GESTIUNI

moldovanuc358

EROARE CONFIGURARI GESTIUNI

#1 Mesaj de moldovanuc358 »

am reusit sa dau peste cap gestiunile definite .....
Am sters din greseala gestiunea si de parca n-ar fi fost deajuns, cand am incercat reintroducerea ei am schimbat numarul ( ex: din gestiunea 2 in gestiunea 12 ) . Acum totul este dat peste cap si bineinteles descarcarea nu mai este facuta corect.
Exista vreo sansa sa corectez eroarea sau trebuie sa ma folosesc de salvarile anterioare ?

Multumesc anticipat

balazse

Re: EROARE CONFIGURARI GESTIUNI

#2 Mesaj de balazse »

Cand ai facut ultima salvare de baza de date?
Inainte de toate fa o salvare de baza de date intr-o alta locatie. Dupa care se pot face "jonglari".
Ar trebui vazut exact baza de date asa ca este mai greu sa te ajutam.

moldovanuc358

#3 Mesaj de moldovanuc358 »

Am reusit sa fac o ghidusie si mi-a iesit :)
am repus gestiunea( un magazin cu setari de gestiune global valoric ) cu numarul corect, am devalidat toate operatiunile de intrare pe aceasta gestiune si am intrat pe fiecare in parte validandu-le din nou :) Vad ca mi-a iesit, am verificat si e OK .

O greseala care m-a costat cateva ore de munca ..... (aviz celor care fac tampenii ca mine :))

Va multumesc pentru sprijin

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

puteai sa restaurezi ultima salvare si ramnea sa introduci doar datele lipsa(intrari, iesiri,etc)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns