FISA PE PLATITOR ANAF

ciobanum147

Re: FISA PE PLATITOR ANAF

#46 Mesaj de ciobanum147 »

Cred ca am reusit-am procedat asa; cu internet expl.am cautat cerere 151,am selectat depune formularul 151 s-a deschis formularul l-am completat si semnat electronic apoi l-am salvat pe desktop,am intrat pe lincul trimis de eugen01 si am transmis.Am primit urmatorul mesaj:incarcarea formularului s-a realizat cu succes,in 1-4 zile lucratoare ve-ti primi un email cu confirmarea revocarii dv.Acum astept confirmarea de la ei.
Va multumesc pentru ajutor. :P

balazse

#47 Mesaj de balazse »

Ceva nu inteleg, formularul 151 se genereaza online. Cum adica l-ai completat si semnat digital? Unde l-ai incarcat mai exact?
Sincer n-am stiut de aceasta procedura.

ciobanum147

#48 Mesaj de ciobanum147 »

Nu stiu cum sa explic , cu inernet expl. am gugalit cerere 151 ,am selectat depunere cerere 151 si acolo am completat datele soc.si am atasat confirmarea de la certsign , am semnat si transmis online direct pe lincul din raspunsul lui eugen01.Incercati pasii acestia si o sa intelegeti sper. :)

balazse

#49 Mesaj de balazse »

Asta am zis si eu mai sus. :P

ioni459

#50 Mesaj de ioni459 »

ioni459 scrie:Ce stiti, se mai primesc fisele sintetice pe platitor pe email?
Am trimis de o saptamana cererea prin email la sectorul 6...si niciun raspuns.

Multumesc
Astazi am primit fisa sintetica de la S6.

margineane901

#51 Mesaj de margineane901 »

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog frumos, care este procedura actuala pentru a putea vedea fisa pe platitor online?
Firma are certificat calificat si depune declaratiile online.
Am incercat diversi pasi pe care i-am gasit, m-am autentificat pe Anaf.ro, insa nu vad nicaieri dosarul fiscal...
Din cate am citit in acest topic, daca a fos depus formularul 150, nu mai este nevoie si de 152.
Multumesc!

balazse

#52 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Cei de la ANAF n-au implementat inca posibilitatea de a putea vizualiza fisa sintetica online.

margineane901

#53 Mesaj de margineane901 »

Inseamna ca am inteles eu gresit? Am vorbit azi la Finante Cluj pentru a vedea care este procedura si mi s-a spus ca acolo nu se mai elibereaza. Sa verific eu online. Insa cum?...

balazse

#54 Mesaj de balazse »

Online vezi doar ce ai avut sold la un moment dat, dar nu vezi acea fisa sintetica pe care iti eliberau cei de la ANAF sau cel putin eu n-am gasit.

margineane901

#55 Mesaj de margineane901 »

Si pentru a vedea situatia soldului, mai trebuie sa depun formularul 152? Sau este sufucient ca a fost depus 150 la un moment dat?

cretum

#56 Mesaj de cretum »

La Bacau primim mail cu fisa sintetica de unde putem vedea ce vrem.Mai primim si situatia stingeri datoriilor platite,precum si situatia declaratiilor nedepuse. Asa ca nu mai dam pe la finante.Din punctul asta de vedere sintem multumiti.Acest lucru fac ptr. cei ce au semnatura electronica.

balazse

#57 Mesaj de balazse »

Pentru MargineanE901
Daca ai acces la dosar fiscal atunci nu mai trebuie, doar ca vezi soldul la o data destul de veche.

Pentru CretuM
Aveti noroc, in foarte putine locuri se mai trimite prin e-mail.

andreis491

#58 Mesaj de andreis491 »

cretum scrie:La Bacau primim mail cu fisa sintetica de unde putem vedea ce vrem.Mai primim si situatia stingeri datoriilor platite,precum si situatia declaratiilor nedepuse. Asa ca nu mai dam pe la finante.Din punctul asta de vedere sintem multumiti.Acest lucru fac ptr. cei ce au semnatura electronica.
Imi poti da si mie adresa/adresele de email pt Bacau, sa le pun aici http://contawiki.eu.org/Adrese_de_email ... e_platitor

Multumesc!

Scrie răspuns