Scriere in adaugare articole cu litere mici
-
Scriere in adaugare articole cu litere mici
Va rog sa-mi spuneti cum sa scriu cu litere mici denumirea unui articol cand adaug. Multumesc!
Re: Scriere in adaugare articole cu litere mici
Fara sa ai caps lock-ul activat din tastatura.
-
Activat sau dezactivat caps lock-ul scrie tot cu caractere mari
Nu se poate.
Cu "Caps Lock" activat sau dezactivat, atunci cand adaugi un articol denumirea lui va fi scrisa cu majuscule ... asa face SAGA ! Dar de ce vrei sa scrii cu litere mici denumirea articolelor ?
-
Am de scris formule chimice.
Folosiți "informații suplimentare" din Fișiere - Articole pagina "Detalii".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
E ok in "informatii suplimentare", la "detalii" articole, dar informatia aceasta nu apare nicaieri, decat la IESIRI si doar pe factura.
Daca se doreste o evidentiere permanenta, nu cred ca se poate in nici un fel scrierea cu litere mici. Tot ce apare in toate opreratiile e denumirea articolului.
Daca se vrea sa apara doar pe documentul pe care se lucreaza, de ex. NIR, se scrie informatia dorita cu litere mici in ulrima rubrica dupa % procentul de la pretul de vanzare..." informatii suplimentare".
Daca stie cineva alta varianta prin care sa apara peste tot locul " infoematiile suplimentare" din detalii articole, ma intereseaza si pe mine.
Multumesc
Daca se doreste o evidentiere permanenta, nu cred ca se poate in nici un fel scrierea cu litere mici. Tot ce apare in toate opreratiile e denumirea articolului.
Daca se vrea sa apara doar pe documentul pe care se lucreaza, de ex. NIR, se scrie informatia dorita cu litere mici in ulrima rubrica dupa % procentul de la pretul de vanzare..." informatii suplimentare".
Daca stie cineva alta varianta prin care sa apara peste tot locul " infoematiile suplimentare" din detalii articole, ma intereseaza si pe mine.
Multumesc
Nu există altă variantă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.