Multumesc tomac...Am dat incasare, insa pe e-factura(intotdeauna verific) imi apare instructiuni de plata 42 in loc de 10.Am urmat pasii lui gheorghei642, dar tot nu e ok ." gheorghei642 scrie: ↑23 Iun 2024, 09:06
Incercati din ecranul de tipărire al facturii, sa efectuați configurările dorite în formularul (Formular facturi 1, Formular facturi 2, Formular facturi 3) ce va putea fi selectat pentru transmiterea anumitor câmpuri suplimentare și în e-Factură. Formularul în care au fost efectuate aceste configurări se va selecta în pagina "Configurare", din ecranul e-Facturi. Practic, din ecran de tiparire:
(i) Formular facturi 1 sa fie configurat pentru facturile ce urmeaza a fi incasate în cont bancar (cod instrument plata 42), daca există cod IBAN alocat emitentului in Configurare societati;
(ii) Formular facturi 3 sa fie configurat pentru facturile ce urmeaza a fi incasate in numerar ((cod instrument plata 10)
Iar din pagina "Configurare", din ecranul e-Facturi sa selectez la randul "Furmular de tiparire pt. preluare datelor de facturare in lei, Formular facturi 1 sa Formular facturi 3, dupa cum factura este incasata in cont bancar(42) sau in numerar(10).
gheorghei642,am urmat pasii din cele postate de tine si ceva nu functioneaza.La Facturi 3, trebuie sa sterg cont bancar si sa fac mentiune ca s-a platit numerar.Am modificat,atat in program cat si in Configurare e-factura, Factura 1 cu Facturi 3 si imi apare contul bancar..."Oare trebuie o bifa undeva pentru ca sa fie mentiunea 10...Ma tot suna de la beneficiar(contabilitate)si imi spune ca firma a primit banii chash si pe factura apare cod 42...
E-FACTURA
-
Re: E-FACTURA
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Acele informații sunt absolut irelevante
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
facturile primite in e factura aunt generate zip sau microsoft edge, nu sunt pdf. ce sa fac , acum am intrat unde ele se arveaza. Imi trebuie o factura din luna 10/2024 si nu pot sa o transform in pdf
intri in Saga .. cauti factura respectiva din luna octombrie iar in drepta sus ai un buton (Vizualizare fisiere eFactura..) apasa pe el.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”