Facturi Bolt

toadera218

Re: Facturi Bolt

#16 Mesaj de toadera218 »

Buna ziua unde gasesc explicatii pentru preluarea facturilor Bolt in SAGA . Am descarcat din aplicatia bolt intr-un fisier pe desktop dar nu reusesc sa preiau in SAGA .

balazse246

#17 Mesaj de balazse246 »

In manualul de utilizare gasesti urmatoarele (cred ca cu "csv" ar merge):
importului de ieșiri din fișiere PDF (Uber, Bolt, Lime), CSV (Bolt, Bolt Food, Clever, Free Now, Shopify, Bringo, Booking, Amazon, Stripe), XLS (Bolt Food, BlackCab, Bringo, Yango, Emag, Tazz by Emag, Doraly Marketplace) și fișiere P7B, P7M, P7S generate de casa de marcat pentru Declarația A4200 (nu și declarația PDF).
Sursa:
https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-32-iesiri---lei.html

parvang

#18 Mesaj de parvang »

Pentru usurarea activitatii unora dintre cei ce lucreaza pentru lamurirea problemelor de la Bolt:
1. Importul fisierelor se realizeaza astfel: logare in platforma Bolt Fleet - Facturi - Raport general; se descarca fisierul cu terminatia .csv, de fapt un excel cu virgule. In acest fisier trebuiesc avute in vedere doua coloane D si G. Se aplica doar persoanelor fizice, se copiaza coloana D si se insereaza in coloana G, salvare.
2. In saga - Operatii - iesiri si pe bara de sus la semnul de import facturi, aveti si Bolt acolo
3. In Saga - Operatii - Registrul de casa - anii de inregistrare de sus de tot 0025 se sterg in totalitate acele inregistrari
4. In Saga - Fisiere - Clienti, se fac modificari astfel: Localitatea si sectorul se modifica astfel cum arata datele din adresa
5. In Saga - Operatii - iesiri se valideaza inregistrarile, apoi pot fi incasate, pentru cine lucreaza cu contul 5125, si repede
6. In Saga - e-factura .............

stefanicar

#19 Mesaj de stefanicar »

Cu ce program deschideti fisierul csv? In fisier sunt amestecate datele si nu pot fi identificate coloanele D si G.Multumesc.

mihailas284

#20 Mesaj de mihailas284 »

Buna ziua. S-a mai confruntat cineva ca incasarile din Saga sa nu coincida cu incasarile din Bolt, dupa import? Baza de impozitare da sume diferite si nu inteleg unde gresesc. Suntem SRL neplatitor de TVA, iar eu relativ noua in contabilitate. Multumesc anticipat.

balazse246

#21 Mesaj de balazse246 »

Nu cumva Bolt deja retine comisionul lor si doar diferenta iti plateste?
Asta inseamna ca vei inregistra suma care trebuia sa incasezi efectiv cu clientul, iar diferenta il inregistrezi ca si plata catre Bolt.

parvang

#22 Mesaj de parvang »

Cu ce program deschideti fisierul csv? In fisier sunt amestecate datele si nu pot fi identificate coloanele D si G.Multumesc
Pentru stefanicar:
- la coborarea lor de pe platforma, acestea sunt intr-un fisier de tip excel.

parvang

#23 Mesaj de parvang »

Pentru balasze:
- facturile care sunt inregistrate pe platforma sunt cele la care s-a aplicat deja comisionul de 25%, la sfarsitul lunii se coboara raportul aferent lunii respective, care se inregistreaza pentru respectivul sofer
- venituri totale care cuprind si comisionul de 25% al celor de la Bolt, cheltuiala cu comisionul edificat separat;
- cheltuieli cu comisionul;
- taxa de anulare;
- bacsis;
- compensari;
- bonusuri.

mihailas284

#24 Mesaj de mihailas284 »

Am descoperit de ce nu imi dadeau sumele, nu am cuprins bacsisul, bonusurile din campanii si alte beneficii pe care le mai au soferii.. Oare ma puteti ajuta cu info cum sa le inregistrez daca nu am facturi? Banii ne-au fost virati deja. Multumesc.

Scrie răspuns