Cercetare statistica S3 - Anual

balazse

Re: Cercetare statistica S3 - Anual

#16 Mesaj de balazse »

Pentru ZaineaL
La Intrastat doar declari doar cele lunare, din cate imi amintesc nu sunt altele din partea lor.

Pentru RobuT
Daca ai primit user-ul si parola din partea administratorului, de ce mai trebuie sa semnezi electronic?
Intreb si eu neavand nici o tangenta cu aceasta speta.

robut

#17 Mesaj de robut »

user-ul si parola sunt pentru a putea intra in aplicatia celor de la ancom.
dupa ce am inregistrat administratorul ca reprezentat legal in program, acesta mi-a semnat cererea prin care m-am inregistrat la ei ca si persoana autorizata care sa semneze electronic anchetele completate.
pentru a putea utiliza semnatura electronica, trebuie conf. indicatiilor ,sa export cheia certificatului calificat....si aici se pare ca nu am facut ceva bine cu toate ca am primit mesajul ca exportul a fost realizat cu succes .

balazse

#18 Mesaj de balazse »

Dar de ce ai facut cerere pentru tine? Nu puteai sa depui in numele administratorului sau si atunci era nevoie de semnatura digitala?

robut

#19 Mesaj de robut »

nu stiu, insa cred ca daca depuneam in numele administratorului atunci trebuiau listate , stampilate, scanate pdf.....plus ca cei cu care am luat legatura de la ancom mi-au spus sa le completez on -line
voiam sa fac totul repede cum voiau ei, doar sa scap ......mi-au mancat prea mult timp

Scrie răspuns