fagarasa , de unde a sarit raspunsul tau aici ? din ce topic?
eu propun ca sa ni se spuna si din ce topic "sar" raspunsurile aici , ca cine vine si citeste sa inteleaga ce ai vrut sa spui
sau mai fain asa gen "Turnul babel" sau " bulibaseala "
Remarca mea, poate un pic malitioasa, era un ecou la ultima fraza din postarea precedenta:
"Se pare ca nu e chiar asa mare "infractiune" dar aparand stampila pe documente (chiar scanata ca poza) da un aer de autenticitate".
Nu cred ca e off-topic, mai alea ca acel "aer de autenticitate" dat de stampilarea facturilor nu mai este impus de lege.
Oricum, mea culpa.
@CernatV
Nu te stresa prea tare, că în topicul ăsta care este ca un ghiveci am cam ajuns aproape toţi, vrând, nevrând!
Adevărul este că ni s-a spus despre fenomenul ăsta, dar na, spre disperarea moderatorilor, mai durează până ne disciplinăm!
Dar cel puţin încercăm!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Oricum ar fi (meseria, hobby-urile, prietenii, neamurile, viata in general), fara a zambi macar odata pe zi, acea zi este pierduta. Cel putin pentru mine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”