FISA PE PLATITOR ANAF
Re: FISA PE PLATITOR ANAF
dar eu nu doresc revocarea accesului la depunerea on-line a declaratiilor, cum prevede depunerea F151....
am urmat pasii urmatori: declaratii electronice - acces controlat la dosarul contribuabilului - inregistrare certificate calificate - am ales F152- am incarcat doc. de confirmare- am completat datele contribuabilului, dar cand sa obtin F152 primesc mesajul de eroare cum ca certificatul trebuie reinnoit sau sa utilizez alta adresa de email pentru certificatul respectiv.... si nu stiu ce sa fac!
am urmat pasii urmatori: declaratii electronice - acces controlat la dosarul contribuabilului - inregistrare certificate calificate - am ales F152- am incarcat doc. de confirmare- am completat datele contribuabilului, dar cand sa obtin F152 primesc mesajul de eroare cum ca certificatul trebuie reinnoit sau sa utilizez alta adresa de email pentru certificatul respectiv.... si nu stiu ce sa fac!
- balteanuc692
Puteti depune declaratii online cu acea semnatura pentru acea firma? (adica aveti depus 150 pentru acea firma cu acea semnatura?) Daca da, nu va mai trebuie 152.
la administratiile de unde sunteti voi , mai puteti obtine fise pe platitor ( nici macar pe mail ...darmite la ghiseu) ?
Ca la CLUJ ....gata !! c`e fini la comedie
au un comunicat sec pentru contribuabili :

pai ce ? pe dosar fiscal vad majorariile , penalitatile , platile efectuate , eventualele suprasolviri etc...??
Ca la CLUJ ....gata !! c`e fini la comedie

au un comunicat sec pentru contribuabili :

pai ce ? pe dosar fiscal vad majorariile , penalitatile , platile efectuate , eventualele suprasolviri etc...??

- balteanuc692
Hai sa vedem ce ducem la casa de sanatate pentru a cere banii pe concediile medicale 

sa stiti ca pot depune declaratiile on-line, tocmai de-asta ma mir, ca nu ar trebui sa fie nicio problema.....si am nevoie de o astfel de fisa....oare de ce primesc mesajul : "Eroare ! Exista deja un certificat diferit inregistrat pe contul respectiv. Trebuie sa faceti reinnoire de certificat sau sa inregistrati acest certificat pe o alta adresa de email! "
nu a mai primit nimeni un astfel de mesaj?
nu a mai primit nimeni un astfel de mesaj?
- balteanuc692
Pai nu merge. E ca si cum ati incerca sa va inregistrati de doua ori cu aceeasi semnatura pentru acelasi cui. Odata ce aveti 150 nu mai merge si 152 cu aceeasi semnatura. Ce vedeti cu 150 vedeti si cu 152. Chiar daca reusiti sa aveti si 152 pentru acea firma, nu o sa gasiti fisa in dosarul fiscal. (deocamdata... sa speram ca o vor baga)
scuzati-ma ca tot revin cu problema asta, dar vreau sa ma asigur ca am inteles corect. Dvs, ziceti ca din ce moment am depus 150 pentru cui-ul respectiv, am automat acces si la dosarul fiscal, nu? sa stiti ca am incercat sa ma inregistrez pentru vizualizarea datelor, dar fisele erau goale, si-mi aparea tot un mesaj de eroare ca nu gaseste cui-ul introdus....si cum pot lista formularul 152 ca sa merg cu el la ghiseu?
va multumesc pentru raspunsuri!
va multumesc pentru raspunsuri!
- balteanuc692
Mai incercati si mai tarziu, am si eu eroare pe dosar fiscal. Nu puteti lista 152 cu aceeasi semnatura, odata ce ati scos si 150.
sa stiti ca am sunat la anaf si mi s-a spus ca nu e nevoie sa mai depun formularul 152, o data ce am depus cu acelasi certificat formularul 150, exact cum ati zis si dvs.......cu toate astea, am incercat sa accesez dosarul fiscal dar si aici primesc mesajul ca, cui-ul respectiv nu este inregistrat sau e incorect si nu pot vizualiza nimic, pagina e goala.....cei de la finante au zis sa mai incerc in zilele urmatoare ca poate are probleme site-ul de la anaf.......asa ca, mai incerc!
va multumesc!
va multumesc!
asa imi arata si mie... 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ce stiti, se mai primesc fisele sintetice pe platitor pe email?
Am trimis de o saptamana cererea prin email la sectorul 6...si niciun raspuns.
Multumesc
Am trimis de o saptamana cererea prin email la sectorul 6...si niciun raspuns.
Multumesc
la Cluj nu ...
-
Buna ziua, vreau sa transmit cererea 151 -eu fiind titularul semnaturii -am intocmit-o am semnat-o am transmis-o, am primit indexul dar la verificare stare am fisierul nu este valid declaratia nu are un fisier XML atasat - ce sa fac? 

Ati incercat pe ...noul site Anaf ?
Adica Aici ??
Adica Aici ??
Pentru CiobanuM147
Descarcare confirmare:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/fo ... irmare.pdf
Generare D.151:
http://www.anaf.ro/inregcalificat/
In prima faza descarci confirmarea, o semnezi, il transmiti la furnizorul de certificat digital pentru a contrasemna (la CertSign se poate incarca, iar apoi descarca deja semnat http://confirmare.certsign.ro/intro.html), dupa care incarci pentru generare. Dupa ce ai generat si listat D.151 te prezinti la ANAF.
Ma gandesc ca nu este vorba de reinnoire certificat digital.
Descarcare confirmare:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/fo ... irmare.pdf
Generare D.151:
http://www.anaf.ro/inregcalificat/
In prima faza descarci confirmarea, o semnezi, il transmiti la furnizorul de certificat digital pentru a contrasemna (la CertSign se poate incarca, iar apoi descarca deja semnat http://confirmare.certsign.ro/intro.html), dupa care incarci pentru generare. Dupa ce ai generat si listat D.151 te prezinti la ANAF.
Ma gandesc ca nu este vorba de reinnoire certificat digital.