De la lume adunate

Închis
paturcai

Re: Utilitare Necesare

#76 Mesaj de paturcai »

Multumesc pentru informatie nu am stiut...insa am descoperit ca imaginea pe care o inserezi cu Adobe nu poate fi redimensioata (poate fi doar marita, adica exista doar o posibilitate fara de FoxitReader).
E bine de stiut ca exista si o a doua posibilitate cel putin.
;)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

gramac921

#77 Mesaj de gramac921 »

eu zic ca Foxit e mai permisiv :)

herganiec

#78 Mesaj de herganiec »

program captura ecran si upload pe internet. cu posibilitatea de a posta imaginea capturata aici pe forum.
se descarca programul Myimgur de aici http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 59&t=0&i=1
-se lanseaza programul, apasati butonul cu foarfeca, selectati de pe ecran ce vreti sa capturati.
-apasati butonul <copy>
si lipiti(paste) cam asa apare:
http://i.imgur.com/1xxSCQb.png
-si va apare ceea ce vreti sa ne aratati! ca mai jos:
Imagine
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

paturcai

#79 Mesaj de paturcai »

Din nefericire Bitdefender raporteaza acest soft ca fiind nesigur HerganieC.
:(

balazse

#80 Mesaj de balazse »

Daca ai windows 7 atunci se poate folosi "snipping tool", iar pentru versiunile anterioare se poate utiliza optiunea de "print-screen" (daca se doreste sa se faca "poza" doar pentru fereastra activa se apasa "alt"+"print screen").

andreis491

#81 Mesaj de andreis491 »

paturcai scrie:Din nefericire Bitdefender raporteaza acest soft ca fiind nesigur HerganieC.
:(
E cam de kk Bitdefender. Din peste 35 de antivirusi cu care am scanat, BD-ul este sigurul care il detecteaza ca malware. https://www.virustotal.com/en/url/18a56 ... 370017112/

herganiec

#82 Mesaj de herganiec »

programul e ok, e portabil (nu necesita instalare, doar lansare) si face captura la ce vrei pe ecran DAR.. in plus o pune pe internet si ai link care il poti posta aici ca sa arati imaginea.. asta e diferenta fata de alte programe de captura.
Programul e ok. nu are "bube". Recomand cu incredere.
Daca vreun antivirus indica altceva, nu e din cauza programului.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

gramac921

#83 Mesaj de gramac921 »

andreis491 scrie: Din peste 35 de antivirusi cu care am scanat/
35 ?? faci colectie? :lol:

balteanuc692

#84 Mesaj de balteanuc692 »

Obsesie :lol: Am Win 7 instalat pe calculator de cand a aparut (nicio alta reinstalare in 4 ani). N-am pus niciodata antivirus pe el. Niciodata n-am avut vreo problema.

andreis491

#85 Mesaj de andreis491 »

@gramac

Nu fac colectie. Am scanat pe virustotal.com - este un serviciu care permite sa scanezi un fisier/url cu mai multi antivirusi.

paturcai

#86 Mesaj de paturcai »

Exista posibilitatea salvarii anexelor in format PDF (exempllu cel mai simplu sau la indemana fiind PDF CReator) si inserarea in aceste fisiere PDF a stampilelor si a semnaturilor fara sa mai fie nevoie de a le scana.
Ce folosim?
Programul (cel incercat de mine si functional SI MAI ALES FREE/licenta gratis) este:
FoxitReader dar numai pana la o anumita versiune:
Incepand cu versiunea 4.3.1.0118 si pana la ...332 aceasta mica aplicatie ne salveaza de mult batai de cap.
Unde-l gasim?
Aici:
http://www.filehippo.com/download_foxit/9131/
De ce numai intre versiunea 118 si 332?
Cel putin la urmatoarele versiuni programul pune LA VEDERE o semnatura pentru individualizare (numit "watermark"/filigran) prin care atrage atentia ca s-a folosit un program de editare, bla, bla, bla.

paturcai

#87 Mesaj de paturcai »

Si nu numai Foxit Reader poate fi folosit in acest scop.
Descopar cu placere ca LIBRE OFFICE este in stare sa deschida (asa cum face mai nou OFFICE 2013) orice document in format PDF si sa-l poata edita. Cu alte cuvinte am un document in format PDF si-l deschid cu WRITER ca si cum ar fi un document WORD modific, scriu INSEREZ (cam ceea ce explicam mai sus cu Foxit) si salvez TOT IN FORMAT PDF. Dupa ce deschid fisierul pe care vreau sa-l modific, in partea dreapta am o lupa dau click pe lupa apoi click pe documentul deschis ca sa pot vedea mai bine ce am de facut. In rest e simplu ca la orice document WORD. Nicio diferenta.
Sunt placut socat.
Libre Office se descarca de la adresa:
http://www.libreoffice.org/download
Va urez succes dragi colegi.
:)

herganiec

#88 Mesaj de herganiec »

... si mai ales ca e si portabil functioneaza fara instalare :) http://www.libreoffice.org/download/portable/

eugen01

#89 Mesaj de eugen01 »

Pentru Colegii Bugetari:
A .Achizitii Publice (BD MSAcces2007).
https://dl.dropboxusercontent.com/u/622 ... _3_9.accdb
Cerinte:Oarece cunostinte in Acces.
Folosire:
1. Intrarile se fac cu ajutorul forumularului aferent.Am pus un cod clasic pentru introducere Furnizori noi.
2.Campurile Valoare si Total din stanga sunt pentru cazul in care apar diferente intre ceea ce se comanda si ceea ce se accepta (suplimentari/renuntari).
3.Curs Valutar.Este necesar la achizitiile neefectuate prin SEAP.Completam cu CV din data semnarii contractului,dupa care in partea de jos evenimentele subformularui au/are grija de calcule.In cazul achizitiei prin SEAP (acolo PU fiind si in eur) daca ne intereseaza CV, debifam SEAP,si executam dubluclick in casuta aferenta CV, dupa care bifam din nou SEAP (deh..pentru evidenta).
4.Pentru PV-uri de receptie se poate pune un link catre formularul aferent, DCI si sau DCF se autocompleteaza numai pentru contractul curent (formularul deschis) iar butonul de printare, are grija sa scoata pardalnicele alea de trei formulare numerotate.Am preferat sa adaug eu de manuta numarul DCI/DCF, facilitatea de autonumber fiind un pic cam restrictiva.Putem sterge campurile aferente Numarului de intrare/iesire(stanga sus).
5.Mare atentie la rapoarte.Cele cerute de ANRMAP cer de regula Valoarea (deci..fara TVA).Auditurile si CC cer valorile platite.
(fireste ca mai poate fi imbunatatita...dar asta e o discutie lunga;si nu cred sa fie cazul sa spun ca pentru modificari, asupra formularelor/tabelelor musai sa intram in modul Design...echerul adica; de ex..unele rapoarte, pentru economie de printare au partea de Detalii..colapsata/ascunsa.Pentru revelatie/expandare, click-aim echerul (fie stanga sus View, fie dreapta jos) si deportocalizam butonul Hide Details, dupa care revenim in modul Form) :-)

B. Recapitulativa Salarii:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/622 ... 3.xls.xlsx
1.Parola se gaseste in comentariul aferent celulei din primul row ( albastru, daca nu aveti rabdare);
2.Se completeaza doar celulele cu fond galben (celelalte fiind blocate)
3.Se pleaca de la premisa ca datele introduse in recapitulativa sunt corecte, daca dorim sa vedem ce se "ascunde" in spatele op-urilor BASS si Banca 3, musai sa deblocam (a se vedea parola) si sa click-aim pe semnul "plus" din stanga paginii;
4.Acu'...pentru a face lucrul pana la capat ar trebui sa pun si o automatizare pentru NC aferente concediilor medicale...asa ca Help, Balazse, Paturcai ...Fagarasa nu sta deoparte (fireste orice sugestie e bine venita, nu sunt automatizate NC pentru indemnizatiile de concedii medicale) .
Multumesc.

paturcai

#90 Mesaj de paturcai »

Eugen01 sunt verde de invidie.
Si eu ma chinui cu EXCEL-ul.
:D

Închis