eroare instalare semnatura electronica
-
eroare instalare semnatura electronica
Vreau sa instalez semnatura electronica pe alt calculator, are windows 8, 64 biti, Adobe Reader X, Internet Explorer 11, Google crome....
Este un token de tip Oberthur . Cei de la Certsign mi-au trimis link pt instalare probabil actualizat, cu toate acestea nu functioneaza.
Instalarea s-a facut cu succes, nu au aparut alte erori, am dat restart, dar calculatorul nou tot nu vede semnatura electronica.
Ar putea fi din cauza versiunii de Internet Explorer, imi aduc aminte ca acum 2-3 ani la prima instalare pe un XP se cerea o versiune mai veche, parca IE 8 ? Dar acea versiune nici nu e compatibila cu Windows 8 .....
Este un token de tip Oberthur . Cei de la Certsign mi-au trimis link pt instalare probabil actualizat, cu toate acestea nu functioneaza.
Instalarea s-a facut cu succes, nu au aparut alte erori, am dat restart, dar calculatorul nou tot nu vede semnatura electronica.
Ar putea fi din cauza versiunii de Internet Explorer, imi aduc aminte ca acum 2-3 ani la prima instalare pe un XP se cerea o versiune mai veche, parca IE 8 ? Dar acea versiune nici nu e compatibila cu Windows 8 .....
Re: eroare instalare semnatura electronica
Ce treaba are internet explorer cu vizualizarea token-ului?
De semnat reusesti sa semnezi declaratiile? Daca da, atunci foloseste sau google chrome sau mozilla firefox (pentru aceasta in unele cazuri trebuiesc efectuate setari suplimentare).
De semnat reusesti sa semnezi declaratiile? Daca da, atunci foloseste sau google chrome sau mozilla firefox (pentru aceasta in unele cazuri trebuiesc efectuate setari suplimentare).
-
Nu reusesc nimic - nici sa semnez, nici sa ma loghez pe ANAF, parca n-ar fi acolo....desi ledul e aprins
cereti ajutor la firma Certsign.. poate sunt alte drivere pt win 8 pe 64biti.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
si eu am avut probleme cu instalarea pe WS 8 ,le-am dat telefon
si m-au ghidat pe unde trebuie sa setez ...in 5 minute s-a rezolvat.
si m-au ghidat pe unde trebuie sa setez ...in 5 minute s-a rezolvat.
-
Am sunat, au intrat pe team wiever, trebuie schimbat tipul de token (contacost) , cica laptopul alimenteaza cu prea multa energie si de asta da erori. Mai astept pana in iunie cand oricum trebuie reinnoit certificatul. Nu stiu insa daca va fi nevoie din nou de imputerniciri notariale de la firmele pt care depun declaratii .
Si totusi de ce nu s-au asigurat ca acel token ii bun la orice laptop? eu i-as cere schimbare fara cost a token-ului.
Nu prea cred ca la achizitia token-ului s-a precizat ca se pot folosii doar la anumite tipuri de calculatoare/laptopuri.
Nu prea cred ca la achizitia token-ului s-a precizat ca se pot folosii doar la anumite tipuri de calculatoare/laptopuri.
Poți umbla prin setările laptopului pentru a schimba alimentarea portului usb.
-
Am folosit un multiplicator de USB si functioneaza.
S-ar parea ca laptopul are USB 3.0 care are o putere maxima furnizata mai mare, multiplicatorul are USB 2.0 si... functioneaza
S-ar parea ca laptopul are USB 3.0 care are o putere maxima furnizata mai mare, multiplicatorul are USB 2.0 si... functioneaza
nu trebuie alta procura ptr. semnatura, doar confirmarea se transmite ANAF.
am si eu o situatie, si merge doar prin chrom, chiar daca da un mesaj initial. incercati.
am si eu o situatie, si merge doar prin chrom, chiar daca da un mesaj initial. incercati.
Buna ziua,
mi-am reinoit de curand certificatul digital dar nu pot semna documentul de confirmare
la semnare primesc urmatorul mesaj :" furnizorul de servicii criptografice windows a raportat o eroare. Key does not exist. Cod eroare 2148073485".
Mai trebuie sa fac ceva setari?
mi-am reinoit de curand certificatul digital dar nu pot semna documentul de confirmare
la semnare primesc urmatorul mesaj :" furnizorul de servicii criptografice windows a raportat o eroare. Key does not exist. Cod eroare 2148073485".
Mai trebuie sa fac ceva setari?
- fagarasa176
E de la adobe
Reinstaleaza
Reinstaleaza
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ce versiune ?
am gasit o alta postare pe forum si am rezolvat
multumesc Fagarasa!
multumesc Fagarasa!
- fagarasa176
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!