Suport clienti ??

pallosk

Suport clienti ??

#1 Mesaj de pallosk »

Am achizitionat si eu saga si incepatoare fiind in ale programului am avut niste nelamuriri legate de setarile initiale .Am sunat la asistenta clienti , unde am reusit sa pun doar o intrebare legata de setari , din pacate am dat peste o voce barbateasca frustrata si pusa pe jigniri . Nu mi-a venit sa cred ce am auzit de la aceasta persoana , incerc sa reproduc dar inca sunt socata de ceea ce mi s-a intamplat .
Chiar daca sa zicem ca as mai avea lacune in contabilitate (ce sa-i faci , nu avem cum sa le stim chiar pe toate !) , totusi - avand in vedere ca am platit pt. softul asta nu cred ca este admisibil ca la o simpla intrebare despre o setare sa mi se raspunda cam asa :"
"cand o sa stiti cu ce se mananca contabilitatea sa sunati " sau "daca aveti marfa vindeti , daca nu atunci nu " ??!!
Eram curioasa cu cine aveam onoarea , am intrebat si mi-a raspuns "cu mine !"??!!
Pana la urma mi-a dat un nume , probabil inexistent , cica Vasile Ionescu .
Daca intereseaza pe cineva din firma asta - si asa ar trebui - am avut aceasta nebuloasa convorbire in data de 22 februarie la ora 18:41.
Intrebarea este : suport clienti sau eu ca si client trebuie sa te suport ?

cernatv

Re: Suport clienti ??

#2 Mesaj de cernatv »

Pe forum sunt numai utilizatori ai softului. Din ce văd eu de vreo câțiva ani, 99% mulțumiți sau cu angoase minore.
Normal că mesajul tău o să fie văzut și citit și de către administratorii forumului și, implicit, de staff-ul Saga.
Dar, din pură curiozitate, ce ai întrebat legat de setări?
Că, dacă întrebi ceva gen "De ce nu este egal soldul 371 cu 378, că eu știu că așa trebuie!", e clar că interlocutorul explodează, fără voia lui. E ca și cum ți-ai pune mâna în foc și, datorită instictului, ea se retrage în prima secundă.

Așteptăm întrebările tale, cred că pot vorbi și în numele colegilor de pe forum fără probleme, și te vom îndruma cum putem mai bine.

maginap

#3 Mesaj de maginap »

ceilalti nemultumiti nu se exprima aici ca sunt blocati, adminii nu prea te lasa pe forum sa iti spui sincer off-ul.
sunt sigur ca sunt mult mai multi..

Administrator

#4 Mesaj de Administrator »

Serviciul de asistenta se refera doar la chestiuni legate de functionarea programului, nu pentru a invata contabilitate.
E adevarat ca 95% din solicitarile de asistenta apar pe fondul lipsei de cunostinte contabile, dar la tine nu-i vorba de lacune, ci de faptul ca nu ai nicio legatura cu domeniul. Mai mult, nici macar nu vrei sa citesti manualul de utilizare. Nu-i ok.

aurel211252

#5 Mesaj de aurel211252 »

Corectttttttttttt...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

tomac

#6 Mesaj de tomac »

@maginap
Serios? Tu știi ce vorbești? Au fost blocați utilizatori ce au avut agresivitate în limbaj, cei care cred că intrând în casa ta te pot jigni fără probleme. Și au fost câțiva. Eu o singură persoană am blocat-o permanent, iar pe două temporar, dar nu asta este ideea. Ideea este că poți să te plângi și civilizat, iar cei blocați nu au înțeles asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tobosv790

#7 Mesaj de tobosv790 »

cernatv scrie:
Așteptăm întrebările tale, cred că pot vorbi și în numele colegilor de pe forum fără probleme, și te vom îndruma cum putem mai bine.
Subscriu cu cernatv.
Ultima oară modificat Mie Feb 24, 2016 8:22 am de către tobosv790, modificat 1 dată în total.

pallosk

#8 Mesaj de pallosk »

Administrator scrie:Serviciul de asistenta se refera doar la chestiuni legate de functionarea programului, nu pentru a invata contabilitate.
E adevarat ca 95% din solicitarile de asistenta apar pe fondul lipsei de cunostinte contabile, dar la tine nu-i vorba de lacune, ci de faptul ca nu ai nicio legatura cu domeniul. Mai mult, nici macar nu vrei sa citesti manualul de utilizare. Nu-i ok.
Am evitat pana acum sa intru in polemica pe aici , nu sunt genul care sa aiba timp si chef pentru asa ceva , uneori sunt prea obosita si pt. treburile casnice inerente.
Alti colegi de forum si-au dat cu parerea pe aici , unii pro , altii contra . Nu raspund si nu comentez orice postare , nu am timp si nici energie pt. lucruri din astea , nu supun atentiei altora subiecte decat daca acestea m-au enervat , emotionat sau mi se par interesante din cale afara .
Sa lasam la o parte incidentul ala cu proepinentul de la asistenta clienti .
Mi se pare totusi ca nu intamplator am avut "conversatia" interesanta de la care am deschis subiectul asta . Asta , avand in vedere ca onoratul "Administrator" - titulatura care presupune printre altele o functie de reprezentare pe acest forum a firmei care vinde acest produs in relatia cu clientii , care mai presupune -sau ar trebui sa presupuna! - o functie de moderare a eventualelor conflicte sau probleme care apar pe forum , conflicte legate de coliziunea unor caractere diferite sau pur si simplu a unor idei , cel care ar trebui sa intervina atunci cand alti forumisti au derapaje impardonabile si altele , altele (nu incerc sa scriu manualul administratorului de forum ) , deci acest intitulat Administrator , scrie ceea ce scrie . Si scrie toate astea fara sa ma cunoasca , fara sa ma intrebe ce anume problema am avut sau cum ar putea sa ma ajute . Ma jigneste fara sa clipeasca , el care e pus aici (probabil ca asta a fost ideea originala , dar care a suferit intre timp mutatii grave ) sa ma ajute ! Altfel , care naiba mai e rolul acestui forum ?
Acum , legat de problema care am avut-o , am sunat o colega care lucreaza de mai mult timp in programul asta , i-am pus intrebarea , a inteles din prima ce intrebam (minune!!!) si mi-a raspuns scurt si la obiect , pe deplin lamuritor .Si totul a durat exact 90 secunde !!
Asadar , avand in vedere cele povestite mai sus remarca (ignitoare si total inacceptabila )"faptul ca nu ai nicio legatura cu domeniul contabilitatii" cum zice onor Admin. mi se aplica mie sau celui de la Asistenta Clienti ? Ca o paranteza , eu activez in "domeniu" de cativa , mai sa fie vreo 16 ani !Si lucrez si in 3(trei)programe de conta diferite . Si totusi inca nu mi s-a intamplat ca cineva sa aiba asemenea "revelatii " despre mine ! Dar uite ca pt. fiecare lucru exista un inceput !
Oricum , chiar si daca intrebam cea mai mare stupizenie si fara nici o legatura cu produsul vostru , exista si alte moduri politicoase de a-ti declina competenta legat de aspectul respectiv . Daca nu ati auzit de politete , poate de curtoazie ?Pana la urma eu sunt CLIENTUL Vostru , am dat banii munciti de mine pe produsul vostru si asta ar trebui sa va intre bine in cap .
Gata , am terminat , unii platesc multi bani ca cineva sa le faca critici de astea , dar aia sunt oameni destepti care tin la afacerea lor . Numai bine .
PS Si da , cu un singur lucru sunt de acord din ceea ce a scris onor admin , ca "nu-i ok ". Si asta in timp ce limba asta are o gramada de cuvinte frumoase care de abia asteapta sa fie tastate .

Administrator

#9 Mesaj de Administrator »

Citez (exact) intrebarile pe care le-ai pus:
"In momentul in care undeva introduc acest catalog marfuri.. sau cum se procedeaza? Eu daca ma duc la operatii iesiri unde trebuie sa introduc clientii pe care societatea ii factureaza.. nu?"
"Dupa ce am introdus la iesiri, ma rog, persoana fizica, jos la adaugare trebuie sa adaug vanzare marfa de fiecare data sau pot sa definesc undeva acest articol si sa conteze cu 411.. sau cum se procedeaza."
Ti s-a spus ca se lucreaza ca in orice program si sa citesti manualul de utilizare lucru care te-a enervat.
Sunt curios ce ai intrebat-o pe colega de a stiut sa raspunda.

Ce nu intelegi este ca noi suntem aici pentru probleme reale. Intrebari de genul cam cum se lucreaza in program sunt jenante. Presupun ca nu te astepti sa iti citeasca cineva de la noi manualul de utilizare.
Daca nu ai inteles exact ce facem noi aici atunci cand ai achizitionat licenta si esti nemultumita, putem renunta la colaborare. Trimite un mail.

tobosv790

#10 Mesaj de tobosv790 »

Domnu'Administrator la avatar e poza dumneavoastra?? :roll:
Ca e frumoooaasa ! Ceva...de speriat! :wink:

ferenta

#11 Mesaj de ferenta »

Offf...Dacă o să îţi faci un pic de timp liber, atunci să citeşti răspunsurile date de-a lungul timpului de către "Administrator" şi o să îţi dai seama ce om cu suflet mare se ascunde în spatele acestei poze, care ţi se pare de speriat :wink: !Şi asta e tot ce contează la un om!Să pună suflet în ceea ce face pentru semenii săi, să fie un mediator al neînţelegerilor, tocmai prin clarificarea acestora, aşa cum a făcut-o şi în acest topic, nu să caute cusururile celor din jur!Şi frumuseţea exterioară, întotdeauna vine din cea interioară!Dar ca să înţelegem asta, e nevoie de un salt cuantic într-un alt nivel de conştiinţă, cu un etaj mai sus! :)
Ultima oară modificat Vin Feb 26, 2016 2:09 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

maginap

#12 Mesaj de maginap »

Off.. ne-am cumparat "periuță" nouă...

tobosv790

#13 Mesaj de tobosv790 »

Eu am glumit! Poza imi aduce aminte de "Inchizitie". Nu inseamna ca omul din spatele ei este inchizitor. Departe de mine gandul asta. Oricum e "de efect"! :)

tobosv790

#14 Mesaj de tobosv790 »

ferenta scrie:.... e nevoie de un salt cuantic într-un alt nivel de conştiinţă....
Asta e adanca rau! :roll: :wink:

Administrator

#15 Mesaj de Administrator »

Scrie răspuns