Buna ziua,
Am achizitionat programul saga si imi da foarte des erori .
Asi dori actualizarea declaratiilor .
Nu reusesc sa modific cota de tva si nu pot face decontul imi apare in continuare 24%.
Am incercat si manual si din meniul articole -tva modificare cota si nu ma lasa.
heeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!1
actualizare declaratii si cota de tva
Re: actualizare declaratii si cota de tva
care SAGA C sau PS ?
cum aveti configurate gestiunile global-valorice sau cantitativ valorice?
dati niste detalii
cum aveti configurate gestiunile global-valorice sau cantitativ valorice?
dati niste detalii
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Intra pe sagasoft.ro, descarcă versiunea gratuită (la fel cum ai făcut când ai instalat prima dată).
Fă o salvare a folderului Saga pe care îl ai (preferabil pe o altă partiție a hardului) și rulează ulterior chitul de instalare. Alege același loc de instalare unde a fost Saga instalat inițial (gen C:SAGA C.3.0, dar poate că la tine-i pe altă partiție).
O să se instaleze ultima verisune, 466.
Cred că pe mail ai primit notificări de la Saga despre actualizări, dar nu le-ai citit.
Fă o salvare a folderului Saga pe care îl ai (preferabil pe o altă partiție a hardului) și rulează ulterior chitul de instalare. Alege același loc de instalare unde a fost Saga instalat inițial (gen C:SAGA C.3.0, dar poate că la tine-i pe altă partiție).
O să se instaleze ultima verisune, 466.
Cred că pe mail ai primit notificări de la Saga despre actualizări, dar nu le-ai citit.
Actualizați programul la ultima versiune.
Actualizarea se realizează fie de pe site, din contul de utilizator, fie, mai simplu, direct din program din meniul Ajutor opțiunea Actualizare automată.
- pentru a actualiza e necesară o conexiune la internet
- dacă lucrați în rețea, este necesar ca actualizarea să se efectueze pe server, iar pe stații programul să fie închis.
Se recomandă efectuarea unei copii de siguranță anterior actualizării
Schimbarea cotei se face din Fișiere-Articole cu butonul TVA dacă lucrați cantitativ-valoric, ori prin articole contabile dacă lucrați global-valoric.
Consultați informațiile de pe forum și de pe blog legate de aceste schimbări pentru că au fost foarte multe.
Actualizarea se realizează fie de pe site, din contul de utilizator, fie, mai simplu, direct din program din meniul Ajutor opțiunea Actualizare automată.
- pentru a actualiza e necesară o conexiune la internet
- dacă lucrați în rețea, este necesar ca actualizarea să se efectueze pe server, iar pe stații programul să fie închis.
Se recomandă efectuarea unei copii de siguranță anterior actualizării
Schimbarea cotei se face din Fișiere-Articole cu butonul TVA dacă lucrați cantitativ-valoric, ori prin articole contabile dacă lucrați global-valoric.
Consultați informațiile de pe forum și de pe blog legate de aceste schimbări pentru că au fost foarte multe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.