Cei care lucrati pe cont propriu(adica tineti contabilitatea la alte sociietati) cum gasiti clientii?
Dati-mi niste ponturi va rog.
am o curiozitate
-
Re: am o curiozitate
munca, seriozitate, un tarif in limitele bunului simt, interesul in a-l ajuta pe acel patron nu de-al jecmani de bani, etc. prin acestea iti faci un renume si apoi totul vine de la sine
-
Se poate si prin mica publicitate stradalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,telefon fara fir (ca pe vremuri,Admin.multumiti de tine, fac"reclama gratuita", pentru munca buna facuta de tine...) si un pret adecvat pentru munca prestata... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
multumesc de sfaturi.Stiu ca daca esti bun o sa vina clientii in timp din recomandari insa sunt la inceput si am pus anunt pe diverse site-uri insa nimic.Nu am pile nici relatii:))
ei, depinde si in ce zona a tarii locuiesti.
ca daca sunteti intr-un satuc nu prea sunt firme de obicei la oras e vad mai bun.
ca daca sunteti intr-un satuc nu prea sunt firme de obicei la oras e vad mai bun.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
mien mi-au trebuit 12 ani
stau in orasul vestic Timisoara, insa sunt si foarte multe firme de conta