Bună ziua!
Am o întrebare, dacă mă poate ajuta cineva. Mă confrunt cu o problemă legată de firma Ecolet (firmă intermediară de curierat), care continuă să emită facturi pentru servicii de curierat (Cargus) deja facturate și plătite. Comunicarea cu ei este aproape imposibilă, sesizările mele fiind închise fără răspuns. Facturarea lor este haotică – unele AWB-uri sunt facturate de trei ori, iar facturile eronate sunt încărcate în e-Factura chiar și după ce am semnalat erorile.
Deși nu mai colaborăm cu Ecolet de două luni, aceștia continuă să emită facturi greșite. Am respins aceste facturi în SPV, detaliind în mesajul din SPV toate erorile și motivele pentru neacceptarea lor, solicitând totodată anularea acestora. Cu toate acestea, nu am primit niciun răspuns din partea lor.
Întrebare:
Este corect să NU accept și să NU înregistrez în contabilitate aceste facturi eronate, dacă motivez neacceptarea în SPV? Există legislație care să susțină această decizie?
Vă mulțumesc mult pentru ajutor!
Neacceptarea facturii eronate in e-factura
Re: Neacceptarea facturii eronate in e-factura
Buna ziua
da, recititi legea cu E-factura ca sar putea sa specifice ceva legat de speta dumneavoastra.
da, recititi legea cu E-factura ca sar putea sa specifice ceva legat de speta dumneavoastra.