Eroare la inchiderea de luna
-
juverdeanug21
Eroare la inchiderea de luna
Buna ziua! Am vrut sa inchid astazi luna octombrie, si la validare Inregistrare operatii contabile aferente stocurilor , imi apare mesajul urmator : Exista documente nevalidate. Bonuri de consum: 1. M-am dus la bonurile de consum , toate sunt validate! Le-am devalidat si validat la loc si persista acest mesaj, care pana acum nu a aparut. Aveti vreo idee daca pot remedia problema??? Va multumesc!
- balazse246
Re: Eroare la inchiderea de luna
Mareste perioada de vizualizare si vezi din nou.
Verifica si partea de productie.
Este de la producție.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
juverdeanug21
Nu am productie la aceasta firma, Este doar un depozit de marfa.balazse246 scrie: ↑Joi Oct 30, 2025 8:15 pm Mareste perioada de vizualizare si vezi din nou.
-
juverdeanug21
vezi sa nu ai intrari sau iesiri nevalidate... filtreza acolo cele nevalidate... poate sa fie din alte luni vreo devalidare din greseala.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
juverdeanug21
Am cautat cu filtru nevalidate intrarile, iesirile, bonurile de consum, operatiile speciale. Am actualizat SAGA. La septembrie nu apare aceea eroare doar, acum la octombrie imi apare si persista.
O sa incerc sa inchid luna asa si apoi sa dau verificare date , sa vad daca apare si acolo eroarea asta.
Coop.Consum Blaj- nu se face inchiderea lunara a conturilor de venituri si cheltuieli, Primele doua luni din trimestru nu se inchid veniturile si cheltuielile.Inchiderea se face numai in luna a treia din trim.cu sumele cumulate pe total Trim.? Va rog sa ma ajutati adresa de email [email protected]
Vezi aici: https://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?p=269103#p269103
Ați setat programul să facă închiderea acestor conturi doar trimestrial.
În mod normal se pot închide și doar o singură dată pe an, la finele anului. Situația este reglementată explicit în legea contabilității.
În mod normal se pot închide și doar o singură dată pe an, la finele anului. Situația este reglementată explicit în legea contabilității.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc mult, Ati avut dreptate, programul era setat sa faca inchiderile doar trimestrial.