IMPORT

iacopd

IMPORT

#1 Mesaj de iacopd »

Buna ziua! Cum pot sa import in operatii speciale-incarcare gestiune mai multe produse?.. am de introdus aprox. 350 produse... si e enorm de mult sa introduc manual..

ciucam544

Re: IMPORT

#2 Mesaj de ciucam544 »

Doar la inventariere aveti posibilitatea sa importati din fisiere excel sau csv txt. Sau la articole.

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Pentru iacopd
Pentru moment doar manual, din pacate, echipa Saga pentru moment nu a avut in vedere implementarea unei solutii de import.
Maxim ce se poate face este utilizarea butonului "copiere"/"lipire".
Dar poti sa incerci sa trimiti un e-mail si vezi ce iti raspund.
Sa ne zici si noua, daca ai primit un raspuns.

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Operatii speciale - Opţiune specifică modulului de stocuri. "Ecran care permite, în situații excepționale,...."
Dupa aceasta logica.. e corect.. nu poti sa importi o lista intreaga de situatii exceptionale... "una doua maxim noua" adaugate manual. :D

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Avand in vedere ca anumite cazuri nu se pot rezolva prin alte metode, cred ca ar fi optim sa se introduca o optiune pentru acest caz.

iacopd

#6 Mesaj de iacopd »

Buna seara! Mi-au comunicat ca nu exista varianta de import. Destul de rau! Exista situatii "exceptionale" in care este necesara incarcarea in gestiune a unor materii prime ... care s-au scos aiurea!
Le-am introdus manual... Macar buton de selectie multipla ar fi bine sa introduca! (Daca vede cineva asta de la saga).

Scrie răspuns