Buna seara
Dupa instalarea ultimei versiuni, 445, m-am confruntat cu urmatoarea problema: la tiparirea diverselor rapoarte (situatie clienti, carte mare, etc) dureaza foarte mult (cateva minute). S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Am inchis si redeschis computerul si am reinstalat din nou versiunea. Face la fel.
Multumesc
blocare program la optiunea de tiparire
-
Re: blocare program la optiunea de tiparire
Bine ai venit pe forum!
Totusi la ce te referi prin "dureaza foarte mult"? Tiparirea pe hartie dureaza mai mult ca pana acum? Care este modalitatea de tiparire (tiparire in pdf dupa care efectiv tiparesti pe hartie sau tiparire directa)?
Totusi la ce te referi prin "dureaza foarte mult"? Tiparirea pe hartie dureaza mai mult ca pana acum? Care este modalitatea de tiparire (tiparire in pdf dupa care efectiv tiparesti pe hartie sau tiparire directa)?
Buna ziua,la mine dupa instalarea ultimei versini,pe care am facut-o ieri,dupa ce am introdus datele,am vrut sa listez raportul de gestiune,dar surpriza...il pot accesa dar este gol...adica si din urma nu mai am nimic,acest lucru se intampla numai la societatile la care am bifata optiunea,evaluare marfuri la pret de vanzare cu tva,unde am pe gestiuni distincte merge,am instalat versiunea din nou,am descarcat si versiunea free,nimic,am trimis un mail la saga sa vedem ce ma sfatuiesc,sau poate cineva a patit la fel ca mine,astept opinii,o zi buna
Buna dimineata!
La mine au disparut : denumirea firmei, CUI, J, fiind inlocuite cu 001, 002...etc. Mi-a aparut in lista o societatea stearsa de ceva ani. Nu mai pot verifica agentii daca sunt sau nu platitori de tva. Impozitul la concediul medical l-a calculat cu zecimale. Am copiat varianta free, din pacate n-a schimbat nimic.
La mine au disparut : denumirea firmei, CUI, J, fiind inlocuite cu 001, 002...etc. Mi-a aparut in lista o societatea stearsa de ceva ani. Nu mai pot verifica agentii daca sunt sau nu platitori de tva. Impozitul la concediul medical l-a calculat cu zecimale. Am copiat varianta free, din pacate n-a schimbat nimic.
Ai trimis e-mail celor de la Saga?
Care buton de verificare nu functioneaza, ca sunt cateva in program?
Si care ii problema ca se calculeaza la zecimale? Per total iese fara zecimale.
Care buton de verificare nu functioneaza, ca sunt cateva in program?
Si care ii problema ca se calculeaza la zecimale? Per total iese fara zecimale.
artimofv, au aparut acele coduri pentru ca s-a intimplat ceva la actualizare. Probabil programul era deschis in timpul actualizarii sau ceva similar, pentru ca asta inseamna ca s-a busit fisierul ce contine denumirea firmelor si a codurilor fiscale a acestora. In functie de datele din baza de date, este necesar sa re-completati datele in "Configurare societati" - denumire, cui si numar la ORC pentru fiecare societate in parte.
Legat de impozit: nu e calculat cu zecimale. Uitati-va cu atentie. E calculat corect. Situatia e normala atunci cind aveti CM. Programul face o repartizare proportionala a retinerilor din salarii - o parte din CM si o parte din salarii. Vedeti ca acesta e impartit in doua note: una 421=444 si cealalta 423=444.
Legat de impozit: nu e calculat cu zecimale. Uitati-va cu atentie. E calculat corect. Situatia e normala atunci cind aveti CM. Programul face o repartizare proportionala a retinerilor din salarii - o parte din CM si o parte din salarii. Vedeti ca acesta e impartit in doua note: una 421=444 si cealalta 423=444.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,eu am rezolvat,am sunat dimineata,si mi-au zis ca a aparut dimineata o rectificare la actualizare,am facut-o si s-a rezolvat problema...o zi buna si sper sa se rezolve si la voi,multumesc echipei Saga.