inregistrare lipsa

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
floricicav

inregistrare lipsa

#1 Mesaj de floricicav »

am abonament cu licenta pentru 2 calculatoare, unul care se afla la servici si al doilea pe calculatorul de acasa.Cand am mai mult de lucru copiez baza de date de la servici pe stick si o copiez prin restaurare din alta locatie pe calculatorul de acasa; lucrez acasa firma de la servici, salvez din nou pe stick si salvez in acelasi mod la servici pe calculator. Am facut de multe ori asa ceva si a fost corect. Astazi am observat o inregistrare facuta anul trecut ca nu mai exista .
Este gresit acest mod de lucru ?

herganiec

Re: inregistrare lipsa

#2 Mesaj de herganiec »

nu este gresit.
dar inregistrarea poate sa o fii sters din greseala din articole contabile, apoi ati facut arhiva si cand ati restaurat nu mai era.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

floricicav

#3 Mesaj de floricicav »

nu nu am sters acea inregistrare pentru ca este transferul pe care il fac in fiecare luna - am gestiuni global valorice si le verific.
Care sa fie motivul totusi a lipsei ?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Simpla salvare și restaurare a datelor nu a dus, nu duce și nici nu va duce vreodată la ștergerea vreunei înregistrări din baza de date.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Închis