devalidare stat luna anterioara
devalidare stat luna anterioara
buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema....am fost sa duc un concediu medical de recuperat la casa de sanatate si cei de acolo au constatat ca nu am trecut nr medic aviz expert fiind salariat cu depasire de 90 de zile....am venit la birou si am devalidat dec sa adaug acel numar lipsa iar cand sa validez la loc ....imi spune ca au fost modificate creantele.....eu nu am umblat la sume.sunt 150 de anagajati ...ce ma fac ca la mana nu-i mai iau...au tot felul de particularitati....ba timp nelucrat ba odihna ba medical ba nemotivat....de ce se modifica creantele...nu o sa mai devalidez niciodata declaratii...dar daca e imp sa corectam ceva ?
Re: devalidare stat luna anterioara
Nu stiu daca SAGA a pastrat aceasta particularitate, dar probabil ca ati dat "actualizare date" in aceasta situatie probabil ca s-au preluat salariile aferente lui Ianuarie 2015 (pe care le-ati marit in Ianuarie 2015) in statul afferent lunii decembrie 2014.
Nu disperati!
Puteti sa va intoarceti inainte de devalidarea statului respective mergand in RESTAURARE BAZA DE DATE.
Ca sa ajungeti acolo mergeti pe bara de meniu aici Administrare--->Intretinere BD---->fereastra care vi se deschide are o eticheta (TAB) spre dreapta care se numeste RESTAURARE VAZA DE DATE. Restaurati alegand o arhiva de acolo mai in spate decat ieri sau alataieri.
Trebuie sa retineti ca daca salvarea bazaei de date (scrie pe arhiva cand a fost create) este foarte in spate veti pierde (prin restaurare) datele introduce.
Exemplu:
AM lucrat pana pe data de 30.04.2015, am devalidat Statul de plata afferent lui decembrie 2014.
Ultima mea baza de date salvata este 25.04.2015.
Daca acceptati restaurarea bazei de date din data de 25.04.2015 atunci ceea ce ati lucrat din 25.04.2015 pana la 30.04.2015 va fi pierdut.
Ca sa faceti modifcarea despre care vorbiti mergeti in declaratia depusa (salvati-o in alta parte - pe desktop de exemplu) deblocati-o si scrieti manual ceea ce aveti nevoie, VALIDATI declaratia, bifati RECTIFICATIVA, salvati/semnati-o electronic (daca o trimiteti online)
Nu disperati!
Puteti sa va intoarceti inainte de devalidarea statului respective mergand in RESTAURARE BAZA DE DATE.
Ca sa ajungeti acolo mergeti pe bara de meniu aici Administrare--->Intretinere BD---->fereastra care vi se deschide are o eticheta (TAB) spre dreapta care se numeste RESTAURARE VAZA DE DATE. Restaurati alegand o arhiva de acolo mai in spate decat ieri sau alataieri.
Trebuie sa retineti ca daca salvarea bazaei de date (scrie pe arhiva cand a fost create) este foarte in spate veti pierde (prin restaurare) datele introduce.
Exemplu:
AM lucrat pana pe data de 30.04.2015, am devalidat Statul de plata afferent lui decembrie 2014.
Ultima mea baza de date salvata este 25.04.2015.
Daca acceptati restaurarea bazei de date din data de 25.04.2015 atunci ceea ce ati lucrat din 25.04.2015 pana la 30.04.2015 va fi pierdut.
Ca sa faceti modifcarea despre care vorbiti mergeti in declaratia depusa (salvati-o in alta parte - pe desktop de exemplu) deblocati-o si scrieti manual ceea ce aveti nevoie, VALIDATI declaratia, bifati RECTIFICATIVA, salvati/semnati-o electronic (daca o trimiteti online)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!