Eroare D112 - CASS drepturi de autor luna februarie
Eroare D112 - CASS drepturi de autor luna februarie
Buna ziua!
Pentru luna februarie programul (versiunea 483) calculeaza plafonat la 5 salarii medii contributia la sanatate pentru veniturile din drepturi de autor iar D112 nu poate fi validata.
Imi scapa ceva?
Multumesc.
Pentru luna februarie programul (versiunea 483) calculeaza plafonat la 5 salarii medii contributia la sanatate pentru veniturile din drepturi de autor iar D112 nu poate fi validata.
Imi scapa ceva?
Multumesc.
Re: Eroare D112 - CASS drepturi de autor luna februarie
Ultima actualizare la "actualizare" poarta data de 24.03.2017 (adica versiunea 483 a mai suferit modificari de atunci incoace).
Redescarcati, actualizati si vedeti ce se petrece.
Daca eroarea persista (m-as mira!) sunati la SAGA
Redescarcati, actualizati si vedeti ce se petrece.
Daca eroarea persista (m-as mira!) sunati la SAGA
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- Administrator
Deocamdata, nu se pot declara corect aceste situatii. Asteptam o versiune noua a formularului de la ANAF.
Versiunea declaratiei 112 din 24.03.2017 are deja plafonul actualizat pentru februarie 2017.Administrator scrie:Deocamdata, nu se pot declara corect aceste situatii. Asteptam o versiune noua a formularului de la ANAF.
- Administrator
Nu. Formularul la zi este in programul de instalare de pe site. Acesta recalculeaza contributia fara plafonare.
- Administrator
Acum este ok.
Versiunea descarcata astazi continua sa plafoneze contributia de sanatate pentru contractele de drepturi de autor cu impozit 16%.Administrator scrie:Acum este ok.
Multumesc.
Incepand cu februarie cass nu mai este plafonata la drepturi de autor.septimiuv scrie:Așa, și?
Ai citit cu asta în codul fiscal sau ai auzit la coadă la pâine?
Nu in Codul fiscal, ci la paine. Era acolo o babuta care spunea ca art. 157 alin. 3 a fost abrogat. Poate m-a mintit?septimiuv scrie:Ai citit cu asta în codul fiscal sau ai auzit la coadă la pâine?
Eu cred că totuși la coadă la pâine 
Într-adevăr articolul respectiv e abrogat, dar nu are nici cea mai mică legătură cu subiectul. Poate art.171 alin.3 ar fi mai relevant în discuția asta. Poate-l citiți și pe acela.

Într-adevăr articolul respectiv e abrogat, dar nu are nici cea mai mică legătură cu subiectul. Poate art.171 alin.3 ar fi mai relevant în discuția asta. Poate-l citiți și pe acela.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.