eroare calcul CAS+CASS LA SALAR CU TIMP PARTIAL
-
eroare calcul CAS+CASS LA SALAR CU TIMP PARTIAL
Buna ziua,
am un salariat cu cu CIM cu timp partial, nu are alte contracte de munca, salar de 195 lei cu o ora pe zi.Am facut o simulare pe august si Saga calculeaza gresit CAS si CASS la salar de 181 lei ( 1450: 8 ore/zi= 181,25 lei/zi). Normal ar trebui sa calculeze la 1450 lei CAS de 15,8% si CASS de 5,2%.
Astept raspuns.
Merci.
am un salariat cu cu CIM cu timp partial, nu are alte contracte de munca, salar de 195 lei cu o ora pe zi.Am facut o simulare pe august si Saga calculeaza gresit CAS si CASS la salar de 181 lei ( 1450: 8 ore/zi= 181,25 lei/zi). Normal ar trebui sa calculeze la 1450 lei CAS de 15,8% si CASS de 5,2%.
Astept raspuns.
Merci.
Re: eroare calcul CAS+CASS LA SALAR CU TIMP PARTIAL
Actualizează programul și regenerează statul de plată.
-
am actualizat cu versiunea 30.489, am vorbit cu ei la telefon si au spus ca au mai facut rectificare la versiunea aceasta. Trebuie sa actualizez din nou, sper sa-mi dea corect de data asta.
-
am preluat din nou versiunea 30.489 si apare corect acum
Buna ziua. Am preluat versiunea 30.489 de duminica 20.08.2017 iar azi am finalizat stat pentru luna iulie. Apoi am incercat sa vad cum functioneaza pentru august si am observat ca nu ma lasa sa bifez optiunea "Baza contrib. egala cu salariul" din panoul "Detalii" al ecranului "Salariati" - salariatul are contract cu timp partial, dar mai are si alt contract de munca care, cumulate, depasesc salariul minim. Mentionez ca nu este bifata functia de baza aici, daca are vreo importanta.
A mai patit cineva asta? vreo solutie? multumesc.
A mai patit cineva asta? vreo solutie? multumesc.
Ai incercat sa apesi in prima faza butonul "modific" si dupa aceea sa pui bifa?
Mersi....nu incercasem cu butonul modifica....era logic. ms mult!! spor!
Un salariat are trei contracte cu timp partial la trei firme diferite.Cumulat este sub salar minim pe conomie.(1087 lei)Intrebarea mea este daca toate cele trei firme ,pentru aceeasi persoana,platesc integral cas si cass.Eu inteleg ca una din firme plateste integral CAS si CASS,dar celelalte doua firme cat platesc?Multumesc
Asteptam sa apara ordinul MFP (conform OUG.4/2017).
Toți plătesc la minim pe economie.
Ordinul trebuie să spună cum fac să demonstrez că are venituri cumulate de cel puțin un salariu minim pe economie.
Ordinul trebuie să spună cum fac să demonstrez că are venituri cumulate de cel puțin un salariu minim pe economie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.