eroare depunere bilant 2017
-
eroare depunere bilant 2017
Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea eroare primita la depunerea bilantului pentru anul 2017 : eroare atribut:opt_audi:atributul trebuie sa existe
Re: eroare depunere bilant 2017
Ce fel de bilanț? Pentru ce entități? Mici, microentități, mari?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
bilanturile sunt pentru 2 SRL infiintate in anul 2008, care au fost initial declarate platitoare de impozit pe profit si au la sf. anului 2017 o cifra de afaceri de aprox.50000 lei.
Nu are importanță. Actualizați la versiunea 496 dacă nu ați făcut deja actualizare sau refaceți actualizarea. Nu ar exista motive să vi se genereze o așa eroare.
Buna ziua
Bilantul la 2017 nu e bun nici pe microentitati nici pe entitate mica.La microentitati nu corespund randurile din saga cu cele generate in PDF,iar la entitate mica cifrele sunt total aiurea.Am actualizat de 5 ori si e aceeasi poveste.
Bilantul la 2017 nu e bun nici pe microentitati nici pe entitate mica.La microentitati nu corespund randurile din saga cu cele generate in PDF,iar la entitate mica cifrele sunt total aiurea.Am actualizat de 5 ori si e aceeasi poveste.
Detaliază puțin.Ce eroare ai primit la depunere?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Bilantul intocmit din SAGA SOFT trebuie ajustat manual, se preiau eronat conturile . Asteptam corectia lui
-
Dupa ce ati selectat tipul entitatii, ati dat actualizare formule si apoi actualizare date? Eu ieri am facut un bilant de proba si nu am avut nici o problema in acest sens.
-
La depunerea bilantului pentru o microintreprindere, imi este refuzat pentru eroarea :
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: F10 (1)
eroare regula: R_DET_DECL: urmatoarele informatii din PDF nu corespund cu cele din XML: suma control
Ma puteti ajuta?
Evident xml-ul a fost generat automat
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: F10 (1)
eroare regula: R_DET_DECL: urmatoarele informatii din PDF nu corespund cu cele din XML: suma control
Ma puteti ajuta?
Evident xml-ul a fost generat automat
Redescarcă și reinstalează.
Buna seara,rusut scrie:Buna ziua
La mine aceleasi probleme.
In plus, nu exista rand in bilant pt. conturile 1621,1622- credite pe termen lung si ct.1682-dobanda af. credite TL.
In F10 Datoriile apar corect pe "sub 1 an" si "peste 1 an", dar in F30-pag4- rd.93 nu apare decat cea de "sub 1 an", iar creditele TL + dobanzile pt. credite TL pur si simplu au disparut din formular: nu sunt nici cumulate cu celelalte datorii, nu apar nici in alt rand.
Am dat si actualizare formule + date. Fara rezultat.
Ma puteti ajuta?
Multumesc.
Nu inteleg acest raspuns.Administrator scrie:![]()
![]()
Bilantul meu tot asa iese.
TomaC, ajutor.
Multumesc.
Nici la bilanțul de anul trecut nu exista acel cont în formularul 30.
PDF-ul din program este cel de pe ANAF.
Dacă nu credeți, descărcați PDF-ul de pe ANAF și încercați să-l completați manual.Și vedeți dacă e la fel sau nu cu cel din SAGA.
PDF-ul din program este cel de pe ANAF.
Dacă nu credeți, descărcați PDF-ul de pe ANAF și încercați să-l completați manual.Și vedeți dacă e la fel sau nu cu cel din SAGA.
Lasă-i bre să sufere!