Eroare d112 firma fără salariati
Eroare d112 firma fără salariati
Bună seara. Am o firma fără salariați la care depun d112 cu 0.Am completat declarația 112 pentru trimestrul 2 si îmi da eroare ca nu am angajați. Pot valida declarația, dar totuși nu este în regula. Ma puteți ajuta va rog? Mulțumesc anticipat!
-
Re: Eroare d112 firma fără salariati
Pai daca ai zero salariati NU se depune. Numai 394 si 100 se depun chiar si cand ai zero sume de declarat. Normal ca nu este in regula.
Da, doar a nu am declarat ca nu mai sunt angajati pentru a administratorul a zis ca o sa mai angajeze si pentru ca depun declaratia la 3 luni atunci trebuia sa depun declaratie ca nu mai sunt salariati in aprilie. Eroarea este asa:Atentie:Nu aveti declarat niciun asigurat in sectiunile A/B/C. Transmitereaunei declaratii fara asigurati va duce la incheierea oerioadei de asigurare la sanatate pentru asiguratii angajatorului respectiv. Ma puteti ajuta va rog sa rezolv aceasta eroare.
Multumesc!
Multumesc!
-
.
Ultima oară modificat Mie Iul 24, 2019 8:50 pm de către tobosv790, modificat 1 dată în total.
Pentru SuciuM37
Inainte de validare mergi la "Anexa nr. 1.2 - Asigurat" (pag.6 - ultima pagina) si selecteaza "Casa de asigurări de sanatate a asiguratului (casaSn)".
Dupa aceasta poti sa validezi declaratia.
De altfel, ceea ce ai postat este o atentionare si nu o eroare.
Pentru TobosV790
Pana cand are dreptul de a depune D.112 cu zero, nu are obligatia de a depune 010.
Inainte de validare mergi la "Anexa nr. 1.2 - Asigurat" (pag.6 - ultima pagina) si selecteaza "Casa de asigurări de sanatate a asiguratului (casaSn)".
Dupa aceasta poti sa validezi declaratia.
De altfel, ceea ce ai postat este o atentionare si nu o eroare.
Pentru TobosV790
Pana cand are dreptul de a depune D.112 cu zero, nu are obligatia de a depune 010.
Este o atenționare dacă nu ai salariați. Nu o eroare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.