buna seara,
dupa ultima actualizare .desi am repetat-o , nu mai afiseaza in situatii clienti incasarile facturilor ! confirmarea de sold a clientilor este eronata
va multumesc
eroare situatii clienti
- balazse246
Re: eroare situatii clienti
Ai marit perioada ca sa vezi si facturile vechi la care sa iti apare incasarile?
Ce inseamna pentru tine "confirmarea de sold a clientilor este eronata"? Ce este eronat?
Ce inseamna pentru tine "confirmarea de sold a clientilor este eronata"? Ce este eronat?
da, am largit perioada, dar in SITUATII clienti (selectat un client) la "confirmarea de sold" apar ca fiind neincasate toate facturile emise de noi ,la fel si la "tiparire facturi neincasate "sau "tiparire incasri+facturi" nu apar incasarile ,desi in "operatii" ele (incasarile) exista
Multumesc
Multumesc
- balazse246
Trimite o salvare de baza de date echipei Saga prin e-mail, doar ei pot verifica amanuntit lucrurile.
Sa ne zici si noua care a fost problema.
Sa ne zici si noua care a fost problema.
ok,multumesc
situatia s-a creat din cauza ca au fost modficate codurile clientilor( pentru a fi identificati mai usor) iar In ultimele versiuni, programul tine cont de contul analitic curent al tertilor pentru identificarea incasarilor .Pentru a muta inregistrarile de pe un cont pe altul, folositi ecranul Administrare -> Intretienre BD, pagina „,Modificare coduri”, sectiunea „Modificare cont contabil”.dupa modificare se tasteaza "executa"
- balazse246
Multumim de feed-back.