Buna seara,
Am primit datele salvate pe stick usb, din casa de marcat. Din pacate am urmatoarea eroare:
Eroare transfer setari.
Eroare la transferul setarilor din modulul de import in baza de date.
Vor fi folosite setarile locale.
File art_match.dbf does not exist.
As dori sa stiu ce se intampla si cum se poate rezolva.
Multumesc
Eroare la import date din casa de marcat
Re: Eroare la import date din casa de marcat
Nu stie nimeni?
- balazse246
Ca si prim pas, incearca sa instalezi programul free.
Al doilea pas, incearca sa actualizezi extensia "import facturi de iesire" sa fie la vers.3.7.3.8.
Daca nici dupa asta nu functioneaza, cel mai bine este sa trimiti e-mail echipei Saga.
Sa ne zici si nou cum s-a finalizat.
Al doilea pas, incearca sa actualizezi extensia "import facturi de iesire" sa fie la vers.3.7.3.8.
Daca nici dupa asta nu functioneaza, cel mai bine este sa trimiti e-mail echipei Saga.
Sa ne zici si nou cum s-a finalizat.
Am dat mail la Saga si mi-au spus sa trimit un folder (sper sa fie ce trebuie ce am trimis eu). Totusi cred (ca un nestiutor in programare) ca este vorba chiar despre actualizarea aceea pentru ca la Saga PS nu am actualizat de nu mai stiu cand (daca am actualizat vreodata) si merge perfect. Va mai tin la curent...
Daca nu ati actualizat SAGA PS.. cu asta trebuia inceput.. apoi incercati import.. s-au modificat structuri de baze date si altele...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu era vorba de Saga PS ci de Saga C. La PS nu am avut niciodata probleme! In fine, am trimis la Saga un folder, ei l-au modificat, apoi l-am pus la loc in calculator si a mers preluarea z-urilor si in Saga C. Acum poate supar, dar va intreb: exista posibilitatea ca sa preia Saga si ce s-a vandut, sau doar valoarea totala a vanzarilor din ziua respectiva? Ma gandesc ca nu am bifat ceva... In PS nu am avut nevoie de stocuri, de aceea intreb.
De unde să preia ceea ce s-a vândut? Din fișierele casei de marcat? Este imposibil. Dacă are evidență cantitativ-valorică este necesar să conecteze casa de marcat la calculator și din program să emită bonuri casa fiind ca o imprimantă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.