Eroare D394

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
popi107714

Eroare D394

#1 Mesaj de popi107714 »

Buna ziua ! Am si eu urmatoarea eroare si nu stiu cum sa o rezolv
E: validari globale
eroare regula: R127: atributul incasari_i1 (114600) trebuie sa fie egal cu valoarea agregata din atributul total din Op2 pt. tip_op2 = I1 (114601)

paturcai

Re: Eroare D394

#2 Mesaj de paturcai »

Eroarea pe care ați primit-o semnalează o neconcordanță între două câmpuri din declarația sau raportarea fiscală sau financiară pe care o întocmiți. Mai exact:

Atributul incasari_i1 (cod 114600) trebuie să fie egal cu valoarea agregată (adică suma) a atributului total din secțiunea/raportul Op2 unde tip_op2 = I1 (cod 114601).

Ce înseamnă eroarea
În formular există un câmp (incasari_i1) în care trebuie să înscrieți o valoare.
Într-o altă secțiune (probabil la detalierea operațiunilor - Op2), există mai multe linii sau înregistrări cu un atribut total, fiecare având asociat un tip_op2. Dintre acestea, se selectează doar cele cu tip_op2 = I1.
Suma tuturor valorilor total pentru care tip_op2 = I1 trebuie să fie exact egală cu valoarea introdusă la incasari_i1.
Dacă aceste două sume nu coincid, sistemul vă afișează eroarea menționată.
Ce trebuie să faceți
Verificați valoarea introdusă la incasari_i1 (114600):
Asigurați-vă că este corectă și că reflectă încasările declarate conform instrucțiunilor formularului.
Verificați secțiunea Op2 pentru tip_op2 = I1:
Identificați toate rândurile/înregistrările din această secțiune unde tip_op2 = I1.
Calculați suma tuturor valorilor pentru atributul total din aceste rânduri.
Asigurați-vă că cele două valori coincid:
Dacă suma din Op2 nu este egală cu valoarea specificată la incasari_i1, corectați una dintre valori:
Fie modificați valoarea la incasari_i1 să fie egală cu suma reală din Op2,
Fie verificați și adaptați corect liniile Op2, dacă suma rezultată nu este corectă.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns