eroare import e-facturi primite

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Închis
folean

eroare import e-facturi primite

#1 Mesaj de folean »

Buna seara,
La import e- facturi primite primesc acest mesaj <<nok.eroare de generare PDF.Eroare la identificarea elementelor XML>>atunci cand vreau descarc factura in format PDF.Nu se intampla cu toate facturile , doar la cativa furnizori se intampla asta si nu s-a intamplat in lunile din urma.Trebuie sa merg de fiecare data in aplicatia ANAF de Transformare XML EFactura (UBL) in PDF.a mai intampinat cineva asta?Ce sa fac?

tomac

Re: eroare import e-facturi primite

#2 Mesaj de tomac »

Problema ține de ANAF. Știu că unora nu le vine să creadă, dar trebuie să înțelegeți că ANAF are un webservice ce odată apelat din soft generează PDF-ul acela pe baza datelor din XML. De fapt acel pdf nu este generat de SAGA, nu este generat local. SAGA trimite prin aceste webservices o cerere către ANAF prin care-i solicită generarea PDF. Dacă serviciile ANAF nu funcționează ori funcționează defectuos, este posibil să genereze erori sau să genereze un pdf cu date eronate ori incomplete.
Când va rezolva ANAF problema se va rezolva și local. Dacă veți încărca pe site la ANAF fișierul XML generarea PDF va funcționa pentru că acolo este alt mecanism de generare a fișierelor pdf.

-----------------
Subiect închis. Aveți postată aceeași problemă în mai multe locuri ceea ce nu este ok defel.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Închis