Semnatura 2
Semnatura 2
Nu mai apare la listare semnatura 2 cu toate ca este selectat alt nume, apare acelasi nume ca si la semnatura 1. Ce trebuie sa fac?
Re: Semnatura 2
IN CE RAPORT ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Acum am testat si apar distinct semnatura1 o persoan si lasemantura 2 alta persoana asa cum le-am scris acolo...
Nu stiu de la ce din pacate.
Nu stiu de la ce din pacate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am lucrat astazi pe intrari si apare aceeasi persoana si la semnatura 1 si la semnatura 2 cu toate ca la semnatura 2 am trecuta alta persoana. Am mai lucrat in intrari se era corect. Nu pot sa-mi dau seama de la ce apare asa. O sa vad daca apare aceeasi eroare si la alte operatii.
Ai ultima actualizare de la program, poate a fost un bug si intre timp s-a remediat.
Da, am ultima actualizare, astazi am mai descarcat o data actualizarea dar problema este aceeasi.
- Administrator
Daca ai gestiune cantitativ-valorica, a doua semnatura este a gestionarului, care se completeaza in ecranul "Gestiuni".